Clint Eastwood se ve svých devadesáti letech už zase nudí, a tak začal pracovat na dalším projektu

Clint Eastwood se ve svých devadesáti letech už zase nudí, a tak začal pracovat na dalším projektu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je až neuvěřitelné, jak je herec a režisér ve svém věku vitální. Zatímco se celebrity uzavírají na svých luxusních rančích, Clint pracuje s vitalitou, kterou by mu mohli závidět i herci a režiséři o půl století mladší.

Odchod do penze v plánu herce a režiséra není

Přitom už v roce 2008 herec prohlásil po uvedení snímku „Gran Torino“ (hodnocení 90 %), že se do budoucna bude věnovat už jen rekreačně režii a za deset let se předvedl opět v herecké i režisérské roli ve filmu „Pašerák“ (hodnocení 74 %). Film to byl povedený a herec rozhodně nepůsobí jako osoba, která se narodila v roce 1930!

Nový projekt na obzoru

Představitel drsného Harryho dostal u Warnerů zelenou na projekt „Cry Macho“ a Clint už údajně objíždí lokace a hledá nejlepší místa pro natáčení.

Film má být zasazený do roku 1978 a hlavní hrdinou bude bývalá hvězda rodea, která potřebuje peníze, a tak vezme kšeft od svého starého šéfa. Má odjet na mexický venkov, najít tam jeho syna, kterého unesla jeho matka závislá na alkoholu, a vrátit se s ním do Texasu.

Nesourodou dvojici čeká hodně dlouhá cesta, během níž začne stárnoucí kovboj mít pocit, že tu jde o něco víc. A zatímco záchrana jedenáctiletého kluka by pro něj mohla znamenat vyřešení finančních problémů, mohl by se také ukázat jako chlap, který ví, jak je to na světě těžké a udělat něco dobrého a nezištného. Cestu jim ještě okoření honička a hra na schovávanou s federálními agenty.

Knižní předlohu k novému projektu napsal Richard Nash, který teď spolupracuje i na scénáři filmu s osvědčeným Nickem Schenkem, který nespolupracuje s Eastwoodem poprvé a napsal pro něj i scénář ke zmíněným filmům „Pašerák“ a „Gran Torino“.

Zatím není jasné, kdy film dorazí do kin, ani kdy se začne točit, ale Clint je proslulý tím, že pracuje s nadšením a bez zbytečného zdržování, takže se o snímku mluví jako o projektu, který by měl fanoušky této herecké ikony potěšit v příštím roce.