Snímek Mizerové navždy zatím vydělal téměř půl miliardy dolarů. Čím nás Will Smith ještě překvapí

Snímek Mizerové navždy zatím vydělal téměř půl miliardy dolarů. Čím nás Will Smith ještě překvapí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Premiéru stihl tento film ještě před vypuknutím pandemie čínského viru – u nás bylo možné Mizery vidět od 16. ledna. Jak dnes žije představitel legendárního poldy, který právě oslavil 52 let, a co pro nás chystá?

Mizerové frčí!

Měli štěstí, tihle Mizerové. Stihli totiž udělat pořádný rambajz v kinech ještě před tím, než některá z nich nadobro zavřela pandemie, následná ekonomická krize a strach z nákazy. Celosvětově zatím snímek vydělal necelých 500 miliónů dolarů - a momentálně jej dávají kabelovky. Rozpočet na tento kousek o dvojici svérázných poldů přitom byl okolo 90 milionů dolarů. Rozhodně se tvůrcům investice vyplatila! Následovat bude ještě prodej DVD a Blu-ray.

Na příští rok dvě premiéry

Will Smith patří k nejúspěšnějším hercům současnosti. Diář má neustále plný. Příští rok budou mít premiéru hned dva snímky, ve kterých se objeví. Prvním z nich je Hancock 2 – ten spatří světlo světa dokonce 13 let od uvedení prvního dílu. Druhým snímkem, kde si Willa vychutnáte, bude King Richard, kde se objeví spolu s Jonem Bernthalem a Aunjanue Ellis. Milovníci mizerů se ale budou mít na co těšit – v roce 2022 má přijít do kin snímek Bad Boys 4. Uvidíme, jak se věci vyvinou.

Jede ve velkém stylu

Rodák z pensylvánské Filadelfie je rozený bavič a hudebník. Od svých 12 let nahrává hudbu a dokonce ve svých 20 letech již byl milionářem a držitelem ceny Grammy. V televizi se objevil nejdříve v projektu Fresh Prince, který dodnes patří k americkým oblíbeným seriálům. Ústřední píseň k seriálu Smith dodnes rád představuje v rámci televizních zábavních skečů. Fresh Prince se natáčel až do roku 1996, mezitím se už ale herec objevoval i ve filmové branži – v roce 1995 natočil první díl Mizerů, o dva roky později Muže v černém.

Will Smith je také hlavní hvězdou filmu z roku 1996 - Den nezávislosti. Ve kterém filmu se Will Smith nejvíce líbil vám?