Pondělní Ulice: Vojta chce vidět trošku více do budoucnosti a Milena ohromuje své okolí

Pondělní Ulice: Vojta chce vidět trošku více do budoucnosti a Milena ohromuje své okolí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Až do této chvíle byla Milena spíše za zapšklou ženskou, která si umí jen stěžovat. Diváci dokonce mohli mít pocit, že její postava nebude mít v Ulici už dlouhého trvání. A hle, vše je jinak. S návratem Gábiny do Ulice se i ona dostane na výsluní a ve 4496. díle jí to bude zatraceně slušet. Sluší to i Karle, ale její čelo zdobí čím dál tím více vrásek .Vojta má totiž otázky, na které ona zatím nemá odpovědi.

Vojtu zajímá, s kým vůbec stráví léto

Když se vám rozvádějí rodiče, váš život se obrátí vzhůru nohama. O to více, pokud vám není ani deset let a pocházíte z dětského domova. Vojta Mareček to ve svém životě nikdy neměl jednoduché. Procházku růžovou zahradou pro něj bohužel nenachystali ani Karla s Márou, ačkoliv se o to velmi snažili. V době, kdy si Vojtu adoptovali, nemohli tušit, že o pár let později budou v rozvodovém řízení. Ale člověk míní a život mění. Rozvodové kotrmelce oba nějak ustáli, a tak teď akorát čekají na soud. Ale pokud si myslí, že teď na nějakou dobu budou mít klid, tak to se pletou. Před nimi se totiž neustále rojí nové a nové otázky a komplikace. I Vojtu pochopitelně zajímá, s kým vůbec stráví letošní prázdniny. Rád by jel znova na chalupu, kde byli minulé léto všichni společně jako rodina. Jenže to ještě o Karlině nevěře věděla jen Dominika a Bruno. Karla vůbec netuší, jak prázdniny splácají dohromady. Ráda by kluky měla co nejvíce, ale Kryštof je na tom stejně.

Polehčující okolností pro Karlu by mohl být zaplacený dluh Věrky a Luboše. Odhodlala se k tomu zcela nečekaně. Možná tím chtěla alespoň trošku ulevit svému svědomí. Je ráda, že ji Věrka s Lubošem neodsoudili. Kdyby ale zahnul Mára, nejspíš by ho ukamenovali, že? Karlu nejspíš chrání statut matky jejich vnoučat.

Milena cítí, že ve svém životě začíná něco budovat

Po Radkově úrazu Milena zapřela sebe samu a podařilo se jí ho ochočit do té míry, že spolu vycházejí, a dokonce spolu zakládají neziskovku. A protože ve svém týmu potřebují více lidí, přizvala k tomu Milena i Kaštana. Z toho není Mastný kdovíjak odvařený. Hlavně má strach, že jim bude koukat pod ruce. Nic podle pravidel to nejspíš nebude, na to diváci znají Mastného až moc dobře. Jenže protože je ve výkonu trestu, je na Mileně, aby prezentaci u mladého Hložánka obhájila. Ta se k tomu i pořádně vyfikla, za což sklidila poklonu svého širokého okolí.

Čelist spadla nejen Gábině s Veronikou, nýbrž i Kaštanovi a taky Radkovi. Ten se ale ukrutně snaží, aby to na sobě nedal znát. Pak Milenu pro jistotu usadí tím, že on prezentaci vymyslel a ona ji jen odříkala. Každopádně se mohou diváci těšit opět na Kaštana, jenž není jen hloupým kecálkem, jak na první pohled vypadá. Naopak těm dvěma nejspíš ještě pořádně zavaří.

Zdroj článku:
  • Autorský text