Dnes v Ulici: Z Miloše se stane nežádoucí spolubydlící, z Pavla žárlivec a z Báry servírka

Dnes v Ulici: Z Miloše se stane nežádoucí spolubydlící, z Pavla žárlivec a z Báry servírka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš se drze nastěhuje k Frantovi a Skyler. I když si neumějí představit, že by s ním vydrželi déle než pár dní, nemají to srdce ho vyhodit. Pavlovi začne vrtat hlavou, jestli Venduliným nápadníkem není starosta Hložánek. Bruno zvládl bruslení s Bárou bez újmy, v Coolně si ale na nohu upustí sud.

František a Skyler mají spolubydlícího

Miloš u Franty nasává dlouho do noci, ale mladík už by to rád rozpustil a šel spát, protože musí brzy vstávat. Miloš se proto usídlí na gauči a přespí u nich. Ráno Frantovi i Skyler připraví k snídani poněkud smrdutá, ale dobrá míchaná vajíčka, osprchuje se a později před Skyler zavzpomíná na staré dobré časy s Bedřichem. Zalichotí jí, jak je krásná – celá maminka – a hodná. Také jí navrhne, že by u nich pár dní zůstal.

Bude to pro ně mít výhody – může jim dělat snídaně každý den, večer si budou společně povídat a nebude jim smutno. Také jim ochotně přispěje na nájem, ale Skyler namítne, že nájem díky Bédovi není třeba platit. Miloš si to vyloží po svém. Usoudí, že tedy nemusí platit, ale může zůstat. V bistru pak tou novinkou odrovná Františka.

Vendula jede po starostovi. Pavel bude muset jednat

Pavel má namířeno k Lumírovi, aby mu pomohl odnést nějaký nábytek. Cestou si nemůže nevšimnout, jak venku na ulici Jirka Hložánek okouzluje Vendulu a snaží se ji nadchnout pro cyklistiku. Navíc ji potěší zprávou, že její nová bageta sklidila ohromný úspěch i mezi jeho kolegy. Dokonce oslovil radniční kantýnu a dal jim na Vendulu kontakt. Ta je z nečekané příležitosti ohromně nadšená, zatímco Pavel se mračí a uvažuje, zda starosta dělá takové laskavosti pro každého.

Zajde se o něm poradit s Máriem, jenž ze sebe vykoktá, že vlastně mladého Hložánka také podezříval z toho, že právě on by mohl být tím Venduliným objektem zájmu. Vždycky měla slabost pro kravaťáky. Jestli je to tak, bude Pavel muset rázně zakročit…

Zraněného Bruna zastoupí servírka Bára

Bruno a Bára si byli zabruslit – báječně si to užili. Bruno se bál, že se ztrapní, a přitom ani jednou nespadl. Zato mu teď ale spadne sud na nohu, a tak nemůže roznášet pití. Naštěstí se Bára nabídne, že to vezme za něj. Tony nejdřív váhá, ale když se dívka vytasí s platným zdravotním průkazem, není co řešit.

Zatímco Bára tedy kmitá na place, Bruno točí pivo a míchá koktejly. Do toho mu zavolá Franta, že by se rád zastavil a popovídal si. Bruno ho upozorní na Bářinu přítomnost, a protože jí František nechce kazit náladu, raději si návštěvu Coolny odpustí.

Sblíží se Bruno a Bára?
Sblíží se Bruno a Bára? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text