Drbárna ze ZOO: Marie konečně pochopila, že chce Karla zpět. Nebude to však nic snadného

Drbárna ze ZOO: Marie konečně pochopila, že chce Karla zpět. Nebude to však nic snadného
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani úspěšná žena nemusí dělat jen dobrá rozhodnutí. Marie začíná chápat, že nechala Karla moc dlouho samotného, a tak si on už třeba zvykl na život bez ní. Ani Běla ji nedokáže povzbudit. Přece jí to mnohokrát říkala, že Karel je dobrý chlap, a tak si může ještě pustit do života jinou partnerku!

Po nevydařeném plánu vzít Karla na autorské čtení detektivek je Marie trochu rozhozená. Nečekala, že by jí nakonec Karel přece jen chyběl. A stalo se. Možná jí hlavně vadí, že se neužírá někde doma, ale vypadá docela spokojeně. Diana by tak ve svých loveckých snahách mohla uspět.

Korunu tomu nasadila Stázka, která se objevila se školou v ZOO. Karel prý má u nich doma pořád hodně práce, ale vymaloval jim už ložnici i dětský pokoj. Přitom doma malování doslova nesnášel. Marie si samozřejmě postěžovala Běle a ta zase klukům v baru. Od těch se to dostalo obratem ke Karlovi, který byl trochu zaskočený. Jednak neviděl ze strany Marie náznak toho, že by o něj stála, jednak rozhodně s Dianou neplánuje společný život. Stýká se s ní jen kvůli dceři. Jenže vidí to stejně i Diana?

Karel se rozhodl udělat si s Dianou jasno, aby nedošlo z její strany k planým nadějím. Diana se zdála býti v pohodě, ale rozhodně nemá v plánu se Karla vzdát. Jen musí zvolit rafinovanější taktiku, aby postaršího ženáče nevyplašila. Příležitost se jí naskytla brzy, když zjistila, že má Karel naplánovanou usmiřovací večeři s Marií. Nebylo vůbec těžké si vymyslet záminku, aby Karel hlídal děti. Marie bude muset najít způsob, jak se utkat s Dianou, která evidentně nemá v plánu vyhlédnutou kořist nechat být.

Sid je trochu nesvá z náhlého přátelství mezi Filipem a Adamem, a ještě více jí vadí, že mají tajemství, o kterém nic neví. Bude muset celé věci přijít na kloub. Přestože donedávna se Filip tvářil, že by byl ochotný dát Sid i ledvinu, najednou z něj nemůže žádné informace dostat. Nakonec se jí přece jen podaří nějaké detaily vytáhnout z Adama. Jenže ani on moc nerozumí tomu, co se mu děje.

Svěří se ale Sid s tím, že měl vidinu, v níž viděl sám sebe, jak drží malé dítě. Vedle něj stál děda. To ho přesvědčilo o tom, že se dědův stav musí zlepšit. Nevěděl však, zda dítě bylo jeho a Sid. Také zmínil, že důvodem jeho rychlého návratu domů z Amazonie byla vize, ve které viděl Sid, jak se líbá s Filipem. To ho tak znepokojilo, že se rozhodl zkusit nevěře zabránit.

Sid ovšem opět svého přítele ujistila, že je jediným mužem jejího života a Filip je jen kamarád. Jenže bylo by to tak i v případě, že by se Adam v Amazonii zdržel další měsíc?  

Zdroj článku:
  • autorský text