Drbárna ze ZOO: A je to tady – z Adama je šaman a ostatní ho mají za podivína

Drbárna ze ZOO: A je to tady – z Adama je šaman a ostatní ho mají za podivína
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid už si zvykla na to, že má Adam občas divné dny, kdy si s ním moc srandy neužije, ale poslední dobou už mu vůbec nerozumí. Napřed začal dorážet na její textovky se spolužákem ze školy, potom se začal chovat velmi divně k Filipovi. Co se děje?

Adam se nejprve přiřítil do kantýny, kde před dalšími lidmi začal Filipa přesvědčovat, aby jel navštívit rodiče. Filip na něj koukal jako vyoraná myš, protože doma nebyl už nějaký čas. Odešel proto, že se otec naštval kvůli prodeji olympijské medaile. Filip hlavně neměl v úmyslu řešit své problémy s Adamem, a už vůbec ne uprostřed ZOO.

Tím ovšem Adamovo podivínství neskončilo. Když zjistil, že Marek domluvil na večer Sid jako hudební doprovod Filipa s kytarou, začal dorážet na Sid, aby vystoupení zrušila a Filipa donutila k odjezdu k rodičům. To už bylo i na Sid trochu moc – chtěla po něm vysvětlení. To však nedostala, protože Adam neměl chuť jí něco vysvětlovat. Nakonec znovu přemlouval Filipa, aby jel domů.

Filip nakonec přece domů jel. Vrátil se s tím, že kdyby nejel, nejspíš by rodiče vyhořeli, protože jim chytil komín. Bohužel se Filip nepochlubil, jak oheň uhasil. Místo toho hned po návratu začal vyzvídat, jak Adam mohl vědět, co se stane. Ten se člověku, kterého donedávna neměl rád, začal svěřovat, že má od návratu z Amazonie vize a neví, co si s takovými schopnostmi má počít. Zvláštní je, že se s tím ještě nesvěřil své přítelkyni.

Eva Burešová
Eva Burešová. | Zdroj: FTV Prima

Viky se nejspíš do seriálu vrátila hodně nečekaně, neboť ji scénáristé nejsou schopni vrátit do děje tak, aby to dávalo smysl. Viky tak prakticky jen shání někoho, kdo by jí hlídal dítě, po nocích dře na projektech pro zákazníky, kteří jí utíkají, protože na schůzky chodí pozdě nebo vůbec. Kamil má zřejmě s Viky telepatické spojení, protože přesně ví, kdy a kde se má sejít s potencionálním klientem, ale na rozdíl od ní tam přijde včas a klienta jí ukradne. A tak to jde pořád dokola.

Charlie už se definitivně rozhodl přestat se snažit sbalit Katku, a tak opět na pořad dne přišlo stěhování do Budějovic. To zaskočilo nejen Terezu s Izabelou, ale i Ilonku. Holkám se však z města nechce a Charlie to nedokáže pochopit. Dojde na hádku, kterou přeruší Ilonka s tím, že se mají všichni uklidnit a promluvit si večer, aby neřekli věci, kterých by později mohli litovat.

Nakonec je to právě Ilonka, kdo svolá schůzi a kdo je rozhodnutý krotit vášně diskutujících. Holky dávají Charliemu výpověď, ale on ji nechce přijmout. Nakonec se přece jen doberou k řešení. Pokud se holky uživí a budou mít na udržení bytu, mohou ve Dvoře zůstat. Charlie je přesvědčený, že to nezvládnou, ale Tereza i Izabela na to mají jiný názor. Ilonka je nadšená, že se konečně našlo řešení, i když jen dočasné.

Zdroj článku:
  • autorský text