Co krok Sáry, to překvapení

Co krok Sáry, to překvapení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára Mandousová se v Ulici objevila poměrně nedávno a už v ní stačila způsobit několik poprasků. Stará se hlavně o pozdvižení Aničky, protože právě ta se zmatené holky z azyláku ujala. Dá se říct, že co krok Sáry, to překvapení.

Sára je číslo

Ne každému Sára (herečka Ema Businská) z Ulice sedla pro svou upřímnost, zbrklost a divné chování. Velmi vděčná může být Aničce, která má vlohy zachraňovat všechny děti s problémy. Jenže Sára už není dítě, nýbrž čerstvě dospělá žena, která má však problémy nejen sama se sebou, nýbrž s ostatními.

Právě díky Aničce se jí podařilo zapojit se do normálního života. Pracuje u Venduly v bistru. A protože je to zkrátka Sára, nově má i manžela Dana. Sára se ničeho nebojí, maximálně povinností. Jejím snem bylo stát se modelkou. Kvůli fotkám do životopisu se dostala do konfliktu s fotografem Šimonem, po kterém v jeho ateliéru vyjela.

Celé to pak podala tak, že Šimon byl ten, kdo Sáru obtěžoval. Naštěstí se to celé vysvětlilo a Anička dala zmatené Sáře ještě jednu šanci. Anička toho musela ustát mnohem více. Sára jí lhala o své matce a v žádné práci dlouho nevydržela. Až teď by se dalo říct, že si Sára v životě nachází své místo.

Sára s Aničkou, Zdroj: Archiv TV Nova

Sára a Dan se zbrkle vzali

Jejím místem je bistro u Venduly, ve kterém aktuálně pracuje. Tady si rozumí nejen s Aničkou, nýbrž i s Máriem, který v bistru také pracuje. O dost méně je z tohoto vztahu nadšená Ája, která se bojí, aby jí ho Sára neodloudila. Obává se nejspíš zbytečně, protože Sára teď oficiálně patří k Danovi. Ti dva se vzali a to tak rychle, že u toho nestačili být ani Anička s Bedřichem. Na popud Sáry, že chce zažít něco romantického, ji Dan požádal o ruku. Ačkoliv jim svatbu okolí vymlouvalo, ti dva na nic nečekali a vzali se.

Sára je zkrátka jedno velké překvapení a život s ní nejspíš nebude nuda. Své o tom ví Anička, která si se Sárou užila své. Sára je však svá. A možná i díky tomuto temperamentu se v životě neztratí.

 

Zdroje: