Drbárna ze ZOO: Filip váhá, zda má pátrat ohledně syna, Olin o dítěti s Hubáčkovou nemá ani tušení

Drbárna ze ZOO: Filip váhá, zda má pátrat ohledně syna, Olin o dítěti s Hubáčkovou nemá ani tušení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid dělá stále detektiva, ale jak jí řekla jedna z podvedených žen, jako amatérka nikdy profesionála neusvědčí. Filip se po letech potkal s bývalou přítelkyní. Ta má syna. Mohl by být jeho? Viky ho podporuje, aby to zjistil.

V ZOO způsobí rozruch muž, který se začne dusit, protože mu nepozorná manželka dala bagetu, kde byly ořechy, na které má alergii. Muž na tom nebyl dobře a na poslední chvíli mu život zachránila Anežka. Jenže chvíle slávy si dlouho neužívala. U lvů se projevila listerióza a ona ji přenesla během improvizovaného zákroku na dusícího se muže. Místo vděku se tak nakonec dočkala jen křiku od manželky zachráněného muže.

Další tajemství uklízečky Hubáčkové

Když přišel za Helenou novomanžel Olin, všímavé Sylvě neušlo, že se Hubáčková před mužem schovala za sloup. I přes opakované pokusy se však Sylvě nepodařilo odhalit, proč to udělala. Hubáčková tvrdě zatloukala, že o ničem neví. Až přímá konfrontace v infocentru dala Sylvě odpověď. Ještě před vojnou měl Helenin manžel románek s uklízečkou. Co však Sylva nezjistila, je skutečnost, že Olin je otcem Franty Kolmana. To řekla Petra jen Heleně a dohodly se, že se to nedozví ani Franta, ani Olin. Jenže v ZOO není zrovna prostředí, kde by se nějaké tajemství uchovalo.

Filip pod tlakem 

Na rozdíl od Olina, Filip sice potencionálního syna viděl, ale zase nemá jistotu, že je skutečně jeho potomkem. Kdyby to záleželo na něm, ani by po pravdě nepátral. Kdyby Mirka chtěla, aby byl v roli otce, o synovi by mu řekla. Jenže Viky si myslí, že by to měl vědět, a proto Filipa tlačí do akce.

Dominika
Dominika | Zdroj: FTV Prima

Dominika by chtěla podnikat v ZOO

Dominika, které zatím nevyšla stavba ani zmocnění se sodovkárny nebo výrobny cukrovinek, zavětřila novou příležitost. V ZOO hledají provozovatele stánků, protože s tím současným moc spokojení nejsou. A zájemců je hned několik. Dominika tak zvažuje, že by se o zajímavou nabídku také mohla ucházet.

Márty stále neuvízl v síti 

Sid a Julie stále plánují, jak najít ženy, které Márty podvedl. Nápad se zablokovanými čísly selhal. Jak se ukázalo, šlo pouze o nevyžádané obchodní nabídky. Teprve potom holky přišly na to, že Márty měl jiné telefonní číslo, což jim hledání trochu zkomplikovalo. Alespoň odhalily, že pro své podvody si Márty půjčuje příjmení od svých vojenských kolegů. A trpělivost se jim vyplatila. Zkusily podat seznamovací inzerát s Mártyho fotkou a už našly jednu reakci ženy, která ostatní před mužem hledajícím romantickou lásku varovala. Snad se jich ozve víc.

Zdroje článku: