Drbárna ze ZOO: Tak jak je to vlastně s tím vdáváním. Filip je zmatený

Drbárna ze ZOO: Tak jak je to vlastně s tím vdáváním. Filip je zmatený
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip je jako mezi mlýnskými kameny. Neví, jak sladit požadavky Adély a Romana. Každý má o svatbě jinou představu. Filip je jako tajná spojka, protože Adéla chce svatbu podle sebe, ale zároveň nechce Romanovi kazit radost, že vše připravuje tajně.

Raul je stále více v kanceláři nespokojený a chtěl by se vrátit ke svému poklidnému životu. Jenže Sidonie si na jeho pomoc už zvykla a jen nerada by o ni přišla. Alice je ve firmě spíš jen do počtu, a tak Raul je pro ni pojistka, že by mohl na firmu dohlížet, kdyby ona nemohla. Raul si však připadá zbytečný, protože je stejně vždy všechno podle sestry, a tak se chce zbavit i podílu ve firmě.

Nový směr v podnikání

Dvojčata houževnatě bojují o přežití. Marek jim navrhl, aby přestaly podlézat starým klientům, kteří je opustili a berou zboží od Dominiky, a našly nové odběratele. Jenže to není tak snadné. Ta správná pomoc přijde v pravý čas. Karel Rokl má známou ve vedeni skautské organizace, a právě ta holkám zachrání firmu. Pro skauty nakoupí sladkosti, domluví se na spolupráci a co víc, je obeznámená se situací dvojčat. Když ji osloví Dominika, neuspěje.

Kamil se mstí

To není jediný problém, který zrzka má. Stále nestaví bytový komplex. Úředníci na stavebním úřadě našli v dokumentaci chybu. Jeden ze sousedících pozemků nevykoupila Dominika, ale je v majetku její macechy, mámy od Kamila. Dominika zjišťuje, že to není nedopatření, ale Kamil to udělal při vykupování pozemků záměrně. Ponižování, kterého se mu od nevlastní sestry dostávalo, už měl plné zuby, a tak se jí v tichosti pomstil. Ovčíková nejen že nemá v plánu pozemek prodat, ale dokonce nebude souhlasit ani se stavbou. A to Dominice trochu zkomplikuje plány.

Akce Márty začíná

Do ZOO přijela kamarádka Julie, která je další z podvedených žen Mártyho. Spolu tak ještě se Sid začínají plánovat akci na odhalení Mártyho aktivit. Adélka je pověřená sehnat seznam zablokovaných čísel, které má Márty v telefonu. Trochu se to zkomplikuje, ale nakonec má Sid seznam v ruce. Teď teprve začne ta pravá zábava.

Trable s vdavkami

Filip se cítí provinile, že Romana tak trochu v jeho velkolepých svatebních představách podporoval. Adéla už se samozřejmě o svatbě dozvěděla a je trochu bezradná. Nechce Romanovi kazit radost, ale ani nechce svatbu, kvůli které by se její natěšený ženich zadlužil na dlouhé roky. Nakonec s ním přece jen musí promluvit.

Filip samozřejmě situaci komentuje doma a je trochu zaskočený, když Viky začne mluvit o tom, zda někdy budou mít podobné starosti. Filip nechápe vůbec nic. Před pár dny mu přece jeho láska jasně řekla, že považuje svatbu za zbytečnost. A teď říká, že zlaté náušnice jsou také zbytečnost, ale přesto je nosí. Takže chce svatbu?

Zdroje článku: