Drbárna ze ZOO: Alice se chce vdávat, Roman chce svatbou překvapit Adélku a Filip zklamaně nechal prsten v krabičce

Drbárna ze ZOO: Alice se chce vdávat, Roman chce svatbou překvapit Adélku a Filip zklamaně nechal prsten v krabičce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Julie už si je jistá, že Mártyho zná. A Sid se nebude líbit, co se o něm dozví. Jenže nebude snadné přesvědčit vdavekchtivou Alici, že její krásné oči nejsou to, po čem Márty prahne. Sid už pochopila, že na Adama se ohledně Mártyho spoléhat nemůže.

Je pochopitelné, že Márty by se ženil nejraději hned. Exekutor, který si příležitostně hraje i na lichváře, ho nenechá vydechnout a dluh se mu rychle zvyšuje. Márty už do Alice hodně investoval a konečně by potřeboval, aby byl za své dvoření odměněný. Alici už dobře zná a moc dobře ví, že si hodně zakládá na vztahu k dětem. Když přišla řeč na svatbu, hned přišel s tím, že s veselkou musí souhlasit Sid i Eda, aby nedošlo v rodině k rozbrojům.

Zdroj: FTV Prima

Sid se sešla s matkou v době, kdy ještě nevěděla od Julie, že Márty připravil její kamarádku o čtvrt milionu. Matce řekla, že je to její věc – pokud bude s Mártym šťastná, tak ona nic proti svatbě nemá. Alice ani nepředpokládala, že by to měla s dcerou tak snadné.

Raul by se chtěl vrátit k rybníku

Raul v chatě
Raul v chatě | Zdroj: FTV Prima

Raul a Sidonie se v mnoha věcech neshodnou a Raul začíná uvažovat o tom, že by se měl vrátit ke svému poklidnému životu u rybníka. Sidonie si stejně vše dělá podle sebe a on potom před zákazníky vypadá jako hlupák. Jeho plány na poklidné stáří mu v chatě naruší Sidonie, která se mu přijede omluvit a přemluvit ho, aby z firmy neutíkal.

Tereza chce sestru podpořit

Dvojčata konečně našla společnou řeč. Tereza pochopila, že Charlie Izabele s krachujícím podnikáním nepomůže, a chce, aby si svůj naivní přístup zakončený neúspěchem prožila až do konce. Tereza však nechce, aby Dominika vyhrála.Po dlouhém přemlouvání konečně Izabelu přesvědčí, že když se opět spojí, krizi překonají. Ani Tereza si z počátku nevedla moc dobře, ale konečně získala pár větších zakázek a chce sestru podpořit.

Zdroj: FTV Prima

Na prstýnek nedošlo

Viky má s modrotiskem další úspěch a získala velkou zakázku. Svatební přípravy Romana inspirují Filipa v tom, že by mohl i on ve vztahu pokročit někam dál, a tak se jeden večer v baru objeví i s prstýnkem. Chce najít příležitost, jak Viky požádat o ruku. Když přijde řeč na svatbu, čeká ho studená sprcha. Viky se zmíní, že svatba je hodně zbytečná záležitost a jistotu do vztahu rozhodně nepřinese. K lásce přece nepotřebuje svatbu, a navíc je zbytečné za ni utrácet peníze! Filip trochu zklamaně připravenou krabičku s prstýnkem zase vrátil do tašky.

Zdroje článku: