Otravná opice a hloupá znělka, co vše vadilo hvězdnému obsazení seriálu Přátelé?

Otravná opice a hloupá znělka, co vše vadilo hvězdnému obsazení seriálu Přátelé?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všechno nemusí být tak růžové, jak se na první pohled zdá. Ačkoli získali protagonisté seriálu Friends kromě slávy hlavně přátelství na celý život, na některé události z natáčení vzpomínají s nelibostí.

První problém jménem Marcel

Ačkoliv nesl Ross ztrátu svého opičáka těžce, David Schwimmer později přiznal, že natáčení s Marcelem nenáviděl a vlastně si oddechl, když z placu Marcel zmizel. I když má rád zvířata a běžně mu nevadí s nimi pracovat, s Marcelem to prý bylo jiné. Ostatně, Marcela neměl rád nikdo, kromě Jennifer Aniston, ta ve Friends: Reunion řekla, že byl roztomilý, ostatní z něj však měli hrůzu.

Král sarkasmu měl strach, že nerozesměje diváky

V Reunion se Matthew Perry vyjádřil hlavně k tomu, že nenáviděl natáčení před publikem. Jako správný herec a bavič měl přirozeně radost, když z publika uslyšel smích, na druhou stranu ho prý ale hrozně znervózňovalo, když onen smích neslyšel. Začal se třást, potit a všechno pak museli přetáčet znova.

Postavu Uršuly si mohli tvůrci odpustit

Lise Kudrow se nikdy příliš nezamlouvala myšlenka, že by mohla mít dvojí roli. Když se v seriálu objevila Uršula poprvé, prý to ještě přetrpěla, její občasné návraty ale nedělaly Lise příliš dobře. 

Joey a Rachel spolu nikdy neměli randit

Matt LeBlanc a Jennifer Aniston přiznali, že nenáviděli myšlenku toho, že by spolu měli Joey a Rachel v seriálu chodit. Natáčet scény, kde se postavy sbližovaly prý byly hrozné, herci totiž necítili žádné spojení mezi svými postavami a celé natáčení těchto scén tak bylo jaksi nervózní, zkrátka to nefungovalo.

I'll Be There For You pořád dokola

Dokonce lidé, kteří seriál neviděli, znají úvodní píseň I'll Be There For You, kterou nazpívali The Rembrandts a která byla jejich jediným hitem. Dodnes doprovází píseň stories všech přátel světa na Instagramu, přitom nikomu z obsazení se vůbec nelíbila a nemohli pochopit, jak se ta otravná písnička mohla stát tak slavnou.

 

Zdroje: