Drbárna ze ZOO: Snad celé peklo se spojilo proti Heleně. Ani Marie Roklová nezáří štěstím, jak si plánovala

Drbárna ze ZOO: Snad celé peklo se spojilo proti Heleně. Ani Marie Roklová nezáří štěstím, jak si plánovala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se mohlo pokazit, to se pokazilo. Pověrčivá nevěsta už by svatbu zrušila. Helena se nenechala odradit a s pomocí přátel se přece jen vdala. Izabela stále nechce věřit tomu, že Dominika usiluje o její firmu. Tamaře se v práci daří a Sid konečně mohla zase někoho zachraňovat.

Svatba v ohrožení

Chudák Helena se nechala přemluvit od mladé influencerky, že jí její nevhodně vybrané šaty z Číny upraví, ale když byl model hotový, děti v ZOO se lekly, že potkaly zombíka. Helena hodila šaty do koše, kde je našel Filip. Napadlo ho, že je vezme domů Viky, jestli by náhodou neměla nápad, co s tím. Viky tak přes noc ušila nové šaty a nebyla sama, kdo Heleně pomohl na poslední chvíli.

Cukrářku, která onemocněla, nahradil Radek, který pro nevěstu udělal svatební dort. Dokonce ani místnost pro oddávající nakonec nebyla dispozici a úředník navrhl Heleně, aby si vybrala pozdější termín svatby. Ta se ale už nenechala odradit. Když jí tedy bylo nabídnuto, že za ní oddávající úředník přijede, kam bude chtít, přijala Markovu nabídku na svatbu v baru.

Izabela ještě stále nevěří, že naletěla

Dominika se konečně pustila do své záškodnické akce a bonbóny, které v minulosti od dvojčat tajně koupila na sklad, teď pod cenou prodala všem zákazníkům, pro která Izabela vyráběla. A ještě přišla s novinkou, že klient velkou zakázku, kvůli které Iz zrušila své stálé odběratele, nakonec odřekl.

Charlie už neví, jak by Izabele vysvětlil, že je to jen hra a Dominika jí nepomáhá, jak tvrdí, ale že nakonec přijde s nabídkou na odkoupení firmy. To se také stalo, i když mazaná zrzka si našla prostředníka. Ale Charlie měl pravdu a Izabela se s tím bude muset vyrovnat, až si sama sobě přizná, že protřelé Dominice naletěla a celou dobu měla Tereza pravdu, když Dominice nevěřila.

Julie má konečně pro syna domov

Zdroj: FTV Prima

Sid pozvala Julii se synem na návštěvu, aby se o tajemné spolupracovnici něco dozvěděla. Zjistila, že Julie shání novou práci s ubytováním, protože momentálně bydlí se synem na ubytovně a už tam nemohou vydržet. Jak se však ukázalo, i nová práce nabízí jen ubytovnu. Sid, která se tak ráda o všechny stará, konečně dostala šanci někoho zachraňovat. Sklárna má stále volný byt, kde před časem bydlela, když nebyla s Adamem, a tak ho Julii nabídla jen za úhradu energií.

Karel něco tají

Marie Roklová si plánovala, že stráví důchod s vnoučkem a budou si spolu užívat, jenže zjistila, že se jí nic nedaří. Na bruslení byly davy lidí, notebook, na kterém si pouštěla s vnukem pohádky, se rozbil. A aby toho nebylo málo, Karel je pořád pryč. Když si jedno ráno zapomněl doma mobil, volala mu nějaká žena, kterou měl uloženou jako „K“. Marie začala mít podezření, že Karel má zase nějakou aférku.

Jak se ukázalo, tentokrát v tom byl Karel nevinně. Chtěl ženu překvapit, a tak tajně pořídil pro rodinu chatu, kam by mohli společně jezdit a užívat si klidný život. Podezíravá manželka se trošku styděla, když vyšla pravda najevo.

Zdroje článku: