Ulice: Co je mezi Vandou a Adamem? Když on neprozradí ji, ona neprozradí jeho

Ulice: Co je mezi Vandou a Adamem? Když on neprozradí ji, ona neprozradí jeho
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda s Adamem mají společné tajemství. Adamův nápad to sice není, ale Vandino mlčení se mu prozatím hodí. Vanda na něj doma významně mrká, a tak Adam raději odchází za Kristýnou. Na Šimona bohužel čekají další příkazy a tentokrát i rvačka. Co se bude dít ve 4362. dílu?

Roman s Viktorem si ze Šimona dělají cvičenou opici. Už se vlastně ani netají tím, že si z něj dělají legraci, poskoka a šaška. Do školních šaten si pozvou další spolužáky a spolužačky, aby se pochlubili, jak mají Šimona vycvičeného.

Šimon začne jako na povel dělat věci, které mu přikazují, ale tuhle odpornou „show“ jim překazí Romanova sestra. Postaví se před Šimona a vyhrožuje svému bratrovi, že jestli ho nenechají, řekne doma všechno rodičům. Roman se toho na oko nezalekne, ale s Viktorem raději vyklízejí pole. Jeho sestra se snaží Šimonovi pomoct, ale ten s velkým studem beze slova odchází pryč. Po konci vyučování si Roman s Viktorem Šimona odchytnou před školou. 

Roman s Viktorem si natočili video se Šimonem
Zdroj: TV Nova | Roman s Viktorem si natočili video se Šimonem

Šimon nemá šanci uniknout, tedy má, ale za cenu toho, že se kompromitující video, na kterém tancuje nahý a přiznává se k věcem, které nejsou pravda, dostane na sociální sítě. Šimon jde proto s nimi na smluvené místo, kde se má konat bitka s klukem z jiné školy.

Když se Šimon postaví před o hlavu menšího, drobného klučinu, odmítne se zápasu zúčastnit. Znovu je mu však vyhrožováno videem, které uvidí úplně všichni, a dalšími penězi, které bude muset přinést, a tak se do toho malého kluka pustí. Několikrát se mu omlouvá, ale co na tom, když na něj stejně vztáhne ruce.

Doma potom potají brečí, je mu ze všeho na nic. Do pokoje k němu však přijde Gábina, a když vidí, jak je přešlý, chce ho obejmout. Tomu se však Šimon brání, protože by se asi rozbrečel naplno. Tohle už se nedá vydržet. Píše proto Fatihovi, jestli za ním může hned následující den přijet. Bohužel mu kamarád obratem odpovídá, že odjíždí s rodiči pryč. Šimon propadá zoufalství, které zanedlouho vyvrcholí v zoufalý čin. 

„Náš vztah bude vždycky hlavně profesionální,“ vyjádří se Blanka o Jarce. Možná však bude muset brzy svůj postoj přehodnotit. Sice si nevšimla, jak byli Adam s Jarkou v rozpacích, když se oba velkou náhodou sešli u ní doma, ale už v tu chvíli nebyla Blanka jen Jarčina zaměstnavatelka.

Jarka s Adamem mají těžkou hlavu z toho, že Blanku nechávají v nevědomosti, a dohodnou se, že se přiznají, že spolu tráví čas i mimo ordinaci, kam Adam k Jarce dochází na dentální hygienu. Aniž by to stihli, dozví se o jejich vztahu úplně někdo jiný. A to ta nejhorší možná osoba. Vanda, která přijde domů dřív a najde je naštěstí jen sedět na gauči. I tak si ale leccos domyslí.

Se širokým potutelným úsměvem Adamovi slibuje, že nikomu nic neřekne, že se nemusí bát. Chce po něm naopak službičku. Domů totiž dorazí ověšená taškami, protože chodila po nákupech. Opět zjistila, že nemá co na sebe, a chodit v tom samém dokola, to se přece nehodí. 

Vanda je šťastná, ale nákupy jsou nákupy
Zdroj: TV Nova | Vanda je šťastná, ale nákupy jsou nákupy.
Zdroj článku:
  • Autorský text