Co se chystá v Prostřeno: Kamil tak intenzivně nabízel panáky, že nechal shořet maso na grilu, nakonec ho postříkal hasičákem

Co se chystá v Prostřeno: Kamil tak intenzivně nabízel panáky, že nechal shořet maso na grilu, nakonec ho postříkal hasičákem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lidé z Jihomoravského kraje mají pověst usměvavých a pohostinných lidí. Předvedou se tak soutěžící v kulinářské show? Kamil rozhodně pohostinný je, ale když jde o odmítnutou štamprli, nebere to moc dobře. Proto má raději u stolu pořádné chlapy, se kterými si notuje.

A jako chlap se také postaví k malé nehodě. Jeho hosté smutně koukají na gril plný spáleného masa a Kamil bude muset vymyslet, co dá na talíř. Grilovaná pochoutka to rozhodně nebude.

Ani Denisa v úterý nebude adeptkou na soutěž MasterChef. Jednoduché menu bude připravovat tak dlouho, že hosté při bodování její pomalý servis náležitě ocení.

Ve středu Martin chystá tatarák, ale ani cibulku neumí nakrájet na malé kousky. Ani jeho přidávání koření a míchání nebude zrovna reklamou na gurmánskou lahůdku. Snad alespoň ty topinky budou chutnat.

Martin je v soutěži už podruhé, a i během premiéry připravoval svým hostům tuto pochoutku ze syrového masa. Budou jeho hosté tak odvážní, aby syrové maso, které jim naservíruje cizí člověk, ochutnali? Pro někoho bude jistější předstírat, že syrové maso nejí. Není se co divit. Navíc, nevypadá to, že by Martin byl na tatarák odborník. Když ho v soutěži servírovat poprvé, ani nevěděl, jak má chutnat a byl překvapený, že ho jeho hosté jedli. Viděl někdy jak se tento labužnický pokrm servíruje v restauraci?

Ve čtvrtek se možná uvolní Kamil. Renata na prolomení ledu vytáhne silnou zbraň a nabídne hostům slivovici. Ocení to všichni Moraváci? Renata bude flambovat. Snad bude mít k ohni trochu jiný přístup než Kamil. Ale stejně se nezavděčí všem hostům, kteří si na takové moderní způsoby v kuchyni nepotrpí.

Bude platit, že to nejlepší přijde nakonec a překvapí v pátek mladá Nikola své hosty? Uplynulý týden hosté nepředvedli nic, co by stálo za připomenutí, a tak budeme doufat, že tento týden někdo předvede jednoduché a chutné jídlo, které bude inspirací pro fanoušky pořadu.

soutěžní dezert, zdroj: FTV Prima

Zajímavosti

Věděli jste, že se soutěžní show Prostřeno vysílá už od roku 2010 a jde o osvědčený formát s názvem Come Dine With Me, který má ve svém programu britská stanice Channel 4. 

Přes devět let trvalo, než se v soutěži objevil pan Petr a jako první ze soutěžících si vyvařil 40 bodů. Taktika šla stranou a hosté bez ohledu na konkurenci, dali svému hostiteli samé desítky.

Natáčení jednoho dílu se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. 

Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik.

 

Zdroje článku:
  • Press kit Prima,
  • ČSFD,
  • autorský článek