Příští týden v Ulici: Erikův průšvih, urputná právní pomoc pro Gábinu a Lumírův překvapivý MDŽ

Příští týden v Ulici: Erikův průšvih, urputná právní pomoc pro Gábinu a Lumírův překvapivý MDŽ
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbení hrdinové z Ulice budou příští týden čelit nečekaným problémům. Ve škole se o jeden malér postará Sonin synáček Erik. Starost, kterou bude mít na bedrech Gábina, zřejmě ještě víc rozhádá Jirku s otcem. Hana svým neuváženým jednáním vyleká starostlivou Vandu a Lumíra zase překvapí máma.

Magda přistihne Sonina syna při činu

Zrádkyni Soňu, jež vyštvala Magdu z ředitelského křesla, nechová v oblibě snad žádný divák. Těžko ji bude někdo litovat, ale upřímně, ani ona to nemá snadné. Manželství se jí hroutí a s ním i rodina, kterou se snaží horko těžko udržet pohromadě. Na školu nechala převést svého syna, aby ho měla nablízku a pod dohledem.

Právě tento nezvladatelný puberťák jí ale začne dělat samé naschvály, aby se za přesun pomstil. Přišel o kamarády a dostal se do kolektivu, který mu jeho spřízněnost se zástupkyní dává sežrat. Navíc je to průšvihář, jemuž Soňa až dosud umetala cestičky a hasila požáry. Bohužel pro ni se svědkyní dalšího velkého průšvihu stane Magda a ta jí pořád leží v žaludku. Při čem Magda nachytá Erika a jak bude situaci řešit?

Gábina se bude v salonu potýkat s velkou nepříjemností

V salonu se objeví problém, který Gábině přidělá nejednu vrásku. Nebude si zcela jistá, jak ho má po právní stránce vyřešit, a tak se poradí se svým partnerem Jirkou, jehož názoru a moudrých rad si velmi cení. Odhadnout nejlepší postup pro ni nebude jednoduché, ale se zaručeným řešením se náhle vytasí Jiří Herman starší.

Gábina konečně na vlastní kůži pozná, co na něm jeho odcizenému synovi tolik vadí. Urputnost pana soudce, s níž se vkládá do záležitostí druhých, když je přesvědčený, že má pravdu, se zkrátka nedá snést. Nepřekvapí tedy, že Jirka jeho naléhání dlouho nevydrží a že mu povolí nervy. Co udělá a proč jeho otec skončí v péči doktorů?

Jiří Herman se konečně plně projeví.
Jiří Herman se konečně plně projeví. | Zdroj: TV Nova

Hana se stěhuje a hazarduje se zdravím

Stěhování Hany Šmýdové je konečně tady. Čeká ji přesun do malého bytu ve městě, na něž není zvyklá, a to není nikdy jednoduché. Naštěstí bude mít po ruce Vandu, která jí pomůže přenést těžké věci. Jinak by to pro ni kvůli zhoršující se Parkinsonově chorobě bylo až příliš náročné.

Hana v okolí nikoho nemá, tedy kromě bývalého manžela Evžena, který ji nenávidí, a tak je vděčná za Vandino přátelství i psychickou podporu. Právě Vanda si teď ale začne dělat o Hanu velké starosti, poněvadž zjistí, že si se svým už tak podlomeným zdravím nebezpečně zahrává.

Hana se stěhuje do menšího.
Hana se stěhuje do menšího. | Zdroj: TV Nova

Lumír potěší Kateřinu a odhalí mámino tajemství

Oslavy Mezinárodního dne žen u nás už možná nejsou tak velkolepé, jak bývaly kdysi, ale přesto tento svátek nadále držíme a s radostí obdarováváme milované dámy kyticemi nebo třeba bonboniérou. Lumír jako správný gentleman koupí hned dvě krásné kytice, jednu pro svou přítelkyni Kateřinu, druhou pro mámu.

Právě Vilma mu však přichystá nepříjemné překvapení, které ho pořádně rozhodí. Nejenže se vrátila ke svému oblíbenému tabletu a sociálním sítím, navíc navázala nečekaně blízký kontakt s jakýmsi mužem, jehož samotné jméno vyvolá v Lumírovi značné podezření. Co rozčarovaný Nykl zjistí a co by do vlastní mámy v životě neřekl?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova