Jedna epizoda a konec: Tyto seriály nevydržely v televizi ani do druhého dílu

Jedna epizoda a konec: Tyto seriály nevydržely v televizi ani do druhého dílu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vymyslet a natočit seriál, který bude u diváků oblíbený, je vždy těžký úkol. Někdy se to povede a producenti se radují z několikaletého hitu. Naopak se ale může stát, že seriál neuspěje, a po první sérii je náhle ukončen. V nejextrémnějších případech se toto ale stane již po prvním díle.

Co-Ed Fever (1979)

Po úspěchu s filmem „Zvěřinec časopisu National Lampoon“ si producenti mysleli, že by mohli naskočit na vlnu úspěchu a natočit televizní seriál s podobnou tematikou. Zrodil se seriál „Co-Ed Fever“. Problém byl v tom, že popularita Zvěřince spočívala v jeho prostopášném humoru plném drogových a sexuálních narážek. Tato témata v roce 1979 ještě nepatřila do běžné televize, jednotlivé televizní stanice se soustředily na situační komedie vhodné pro celou rodinu. Proto byl seriál hned po první epizodě zase zrušen, a další díly se nikdy nedostaly do televize.

Heil Honey, I’m Home! (1990)

V pořadu „Heil Honey, I’m Home“, což je pravděpodobně nejkontroverznější seriál všech dob, který se alespoň na chvilku dostal do éteru, můžeme sledovat běžný život Adolfa Hitlera a Evy Braunové žijících v typickém rodinném domku. Jejich sousedi jsou židovského původu. Tato tematika je jistě dobrý předpoklad pro šílený sitkom. Navzdory tomu, že tato show byla plánovaná jako jasná fraška, která měla být naschvál extrémně šílená (nešlo vlastně o nic jiného než o to, jak Adolf a Eva plánují zabít své sousedy), nenašlo se dostatečné množství fanoušků (ani u diváků doma, ani u šéfů v centrále) a po její debutové epizodě byl seriál zrušen.

Breaking Boston (2014)

Mark Wahlberg není jen skvělým hercem na velkém plátně, ale také úspěšným producentem televizních seriálů. Nebo aspoň částečně úspěšným. Na jednu stranu se postaral o reality-show „Wahlburgers“, která ukazuje vše o řetězci restaurací, kterou Wahlberg vlastní se svými bratry. Tato show je velmi populární a letos se bude vysílat již devátá sezóna. Na druhou stranu je zodpovědný i za druhou reality-show „Breaking Boston“. Počin měl být dokumentárním seriálem o skupině mladých dělnických žen, které se snaží najít příležitost na lepší život. Divákům byl jejich život ale úplně jedno, proto byla první epizoda i současně jejich poslední.