Václav Svoboda z Ulice oslavil narozeniny v ateliérech. Zúčastnilo se také roztomilé zvířátko

Václav Svoboda z Ulice oslavil narozeniny v ateliérech. Zúčastnilo se také roztomilé zvířátko
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Štáb a herečtí kolegové překvapili Václava Svobodu narozeninovou oslavou ve chvíli, kdy už to ani nečekal – přímo při natáčení. Zrovna se točila scéna se živým zvířátkem, a tak se zdá, že rodinu Nyklových rozšíří nový mazlíček. Podle všeho si s ním užijí spoustu legrace…

K roli v Ulici mu vlastně dopomohli Básníci

Bývá už příjemným zvykem, že když nějaký herec z Ulice slaví narozeniny, kolegové mu uspořádají oslavu s překvapením přímo na place. Stalo se tak např. u Jitky Schneiderové nebo Mileny Steinmasslové. Nejinak tomu bylo v případě Václava Svobody, představitele oblíbeného Lumíra Nykla, jenž si tak mohl přiťuknout se štábem i seriálovou rodinou na svých krásných šedesát let.

Krásné narozeninové překvapení pro Václava Svobodu
Milé narozeninové překvapení pro Václava Svobodu | Zdroj: TV Nova

Diváci Ulice vídají Václava Svobodu na obrazovkách od roku 2005, kdy běžel v televizi vůbec první díl nekonečného seriálu. On sám byl dokonce jedním z herců, kteří byli přítomní už první klapce 6. června 2005, kdy režisér Dušan Klein teprve rozjel natáčení. Ten si ho do tenkrát nového projektu vyhlédl díky roli studenta medicíny Venoše z filmů Jak básníci přicházejí o iluze (1984) a Jak básníkům chutná život (1987), jíž se Václav Svoboda zapsal také do povědomí diváků.

Václav Svoboda chystá hned několik oslav

Za těch osmnáct let strávených v Ulici není divu, že Václavu Svobodovi přirostla k srdci i jeho seriálová rodina. Např. s herečkou Jaroslavou Obermaierovou má tak blízký vztah, jako by to byla jeho skutečná máma. Proto s radostí přivezl hned ráno pohoštění a v zákulisí vše přichystal na hezkou oslavu. Všichni kolem ale předstírali, jako by o ničem nevěděli, a celé dopoledne tak uplynulo v klasickém pracovním duchu. Teprve chvíli před pauzou ho překvapili gratulací během natáčení, kdy už to snad ani neočekával. Popřáli mu nejen nejbližší herečtí kolegové (Jaroslava Obermaierová, Martina Randová ztvárňující jeho přítelkyni Kateřinu a Filip Hornyak, který mu hraje syna Lexíka), ale také režisér Martin Kopp, producentka Janka Maršíková a řada dalších kolegů. Dárek sestával z ohromného koše napěchovaného dobrotami, jelikož se všeobecně ví, že Václav Svoboda je labužník.

„Takové překvapení jsem opravdu nečekal. Říkal jsem si, že když ta gratulace od kolegů nepřišla hned ráno, tak že už to nepřijde. A ono to přišlo,“ radoval se herec a poodhalil plány na další oslavy s přáteli. „Včera jsem byl s manželkou na večeři, v neděli mě čeká oslava s celou rodinou, další sobotu mám v plánu oslavit to s kamarády. A pak bych ještě rád uspořádal jednu oslavu v létě, někde na zahrádce.“

Nový člen rodiny bude mít chloupky a ocásek

Závěrem dodejme, na co se diváci Ulice mohou těšit do budoucna. Lumír si ještě užije spoustu starostí se svou neopatrnou mámou, která právě proniká do tajů sociálních sítí a počíná si přitom velmi nezodpovědně. Tvůrci rovněž prozradili, že u Nyklových právě proběhlo natáčení se živým zvířetem. Mazlíček se jim postará o nespočet vtipných situací, ale nenechte se mýlit, pejsek to nebude. Podle fotek to vypadá na krysu či potkana, ostatně – posuďte sami.

Oslava s těmi nejbližšími – a s novým mazlíčkem?
Oslava s těmi nejbližšími – a s novým mazlíčkem? | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Tisková zpráva TV Nova,
  • autorský text