Specialisté: Bye-bye fešáku Marku Lamboro, měli jsme tě rádi

Specialisté: Bye-bye fešáku Marku Lamboro, měli jsme tě rádi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Určitě se najde početná skupina diváků, kteří se na seriál Specialisté těšili také kvůli Markovi, který se přes projekty pro hodně nenáročné diváky dokázal propracovat k tak kvalitnímu a divácky trvale oblíbenému seriálu, jakým Specialisté jsou.

A určitě seriál oživil a bude ho velká škoda. Bohužel nikde se tvůrci nezmínili, zda po roce a půl odchází z vlastní vůle, aby se věnoval více divadlu a jiným projektům, nebo zda se někomu znelíbil.  

Specialisté
Specialisté | Zdroj: TV Nova

Vojta Vodochodský se nevyhne srovnání, když přijde na jeho místo. Seriáloví diváci si ho v posledních měsících spojují s rolí prodavače v seriálu Zlatá labuť, ale tam nedostává moc prostoru, a tak pro něj bude role kapitána Hájka určitě velkou výzvou. A to i proto, že vypadá moc mladě. Už se na sociálních sítích a v diskusích řešilo, že hodnost kapitána už vypovídá o určité zralosti a dlouhé kariéře, takže je u tak mladého policisty trošku méně uvěřitelná.

Další premiérová epizoda oblíbeného detektivního seriálu s názvem V utajení 2 se na obrazovkách objeví 1. dubna a po lavině pohádek a filmových trvalek, které se na obrazovky vrací desítky let v době svátků, si divák může vychutnat kriminální novinku.

 V utajení 2 – kapitán Matěj Karas se loučí

Zuzana a Matěj jsou v utajení v luxusním hotelu a předstírají zamilovaný manželský pár. Matějovi tato hra pod cizí identitou vyhovuje, vrátilo ho to do starých časů. Navíc se mu Zuzana líbí a v pozici jejího manžela na chvíli ztrácí sebekontrolu.

Strouhalovi s Kovářem se zatím povede najít pachatele, který se pokusil zdrogovat hackera Davida Bártu, aby ho donutil vyzradit klíčové informace. Objevuje se tak další vyšetřovací verze, s níž musí policisté pracovat. S tím jim pomáhá také kapitán Petr Hájek (Vojtěch Vodochodský), policista z Národní centrály proti terorismu, extremismu a kybernetické kriminalitě.

Všichni tři tak přijíždějí za Zuzanou a Matějem do hotelu, aby jim pomohli s vyšetřováním přímo na místě. Odhalením pachatele ale tento případ pro majora Strouhala (Martin Dejdar) nekončí, musí totiž ještě vyřešit problém, kým nahradit Matěje Karase (Marek Lambora), který se rozhodl opustit jeho tým. A řešení měl vlastně pod nosem.

Změna v týmu kriminalistů samozřejmě znamenala i výměnu hereckých představitelů. Marek Lambora opouštěl natáčení oblíbeného kriminálního seriálu s mírnou nostalgií, kterou podtrhlo i poděkování ve formě dortu a květiny od štábu a TV Nova.

 Šíleně mě to bavilo a rád bych si zase někde zaběhal s pistolí u pasu nebo v ruce, protože to mám rád. Jako kluk jsem si hrál na vojáky, takže jsem si to i teď užil, 

popsal Marek rok a půl, který strávil na place Specialistů. 

Mockrát děkuji, že diváci věnovali Specialistům takovou přízeň a že si snad Matěje Karase oblíbili. A Specialistům přeji, aby měli ještě spousty a spousty dalších dílů a aby všechny případy dokázali vyřešit, 

dodal ještě na závěr. 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text