Diskuze

ZOO je zpět: Ztráty, návraty a velké plány

Známé postavy se vrací a po červencové nudě, kdy se v deštivých dnech nebylo na co dívat, je to možná pro přátele seriálu ZOO dobrá zpráva. Oblíbené postavy musí bojovat s osudem, ty neoblíbené bohužel stále přetrvávají, přestože o ně nikdo nestojí a jediný způsob, jak se jich zbavit, je přetočit děj.
Zpět na celý článek

Známé postavy se vrací a po červencové nudě, kdy se v deštivých dnech nebylo na co dívat, je to možná pro přátele seriálu ZOO dobrá zpráva. Oblíbené postavy musí bojovat s osudem, ty neoblíbené bohužel stále přetrvávají, přestože o ně nikdo nestojí a jediný způsob, jak se jich zbavit, je přetočit děj.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Chalupa Jiřího Štěpničky: Místo, kde si herec plní sny a odpočívá u fyzické práce
30.04.2025

Chalupa Jiřího Štěpničky: Místo, kde si herec plní sny a odpočívá u fyzické práce

Herec Jiří Štěpnička, známý ze seriálů i divadelních prken, si už dávno splnil sen o životě mimo ruch velkoměsta. Ve vesničce Malče na jihu Čech...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Byla hvězdou dětských filmů. Pak jí rodiče herectví zatrhli – a možná udělali dobře
28.07.2025

Byla hvězdou dětských filmů. Pak jí rodiče herectví zatrhli – a možná udělali dobře

Od dob, kdy Veronika Týblová hrála baculatou Mařenku, uběhla už řada let a ve štíhlé a usměvavé ženě by málokdo hledal jednu z představitelek...

S kým žije idol divaček? Tahle žena ho porazila i ve StarDance
12.09.2025

S kým žije idol divaček? Tahle žena ho porazila i ve StarDance

Herec Marek Adamczyk žije s profesionální snowboardistkou, kterou zná celé Česko. Jeho manželkou je olympijská vítězka Eva Samková –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ dnes už...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Lahvinky vína a podezření
19.06.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Lahvinky vína a podezření

Petr loudí po primáři sestru do své ordinace. Při té příležitosti se dozvídá, že Andrea porodila dceru. U Holoubků pracují na novém rodinném...

Trojlístek oblíbenců na Farmě už je jasný. Ani Sandra nebo Kateřina však nedosahují Lubošovi úrovně
02.07.2025

Trojlístek oblíbenců na Farmě už je jasný. Ani Sandra nebo Kateřina však nedosahují Lubošovi úrovně

Pokud je Luboš nastrčený fňukal, produkce rozhodně touto podivnou nemocnou figurkou reality show nevylepšila. Ten člověk je tak tragický, že i psát...

Pátek v Ulici: Paličatá Marie ví všechno nejlíp a rozčilená Křížová bere Matěje do ředitelny
08.05.2025

Pátek v Ulici: Paličatá Marie ví všechno nejlíp a rozčilená Křížová bere Matěje do ředitelny

Doktor se snaží přesvědčit Amálku, že Vlastimil není připraven na přesun domů. Bývalá zdravotní sestra to pochopí, na rozdíl od Marie, která si...

Ta nejlepší prvorepubliková zábava začínala, když kamery zhasly
06.08.2025

Ta nejlepší prvorepubliková zábava začínala, když kamery zhasly

Jistě nebudeme podezírat prvorepublikové hvězdy z toho, že se uměly otáčet v kuchyni. Pánové měli manželky a hospodyně, které dbaly o jejich blaho,...

Zítra v Ulici: Ve středu napětí stoupá a dočkáme se, že tvrzení o kudle v zádech je pravdivé
27.05.2025

Zítra v Ulici: Ve středu napětí stoupá a dočkáme se, že tvrzení o kudle v zádech je pravdivé

Marie Křížová si ve středu odnese z ředitelny výpověď, ale aspoň se pak přidá na stranu dobra. Ne že by si z toho Soňa něco dělala. Chvástá se a...

Prima využívá každou příležitost, aby propagovala svojí seriálovou novinku
12.07.2025

Prima využívá každou příležitost, aby propagovala svojí seriálovou novinku

Ochutnávku ze seriálu přivezla do Karlových Varů hvězda seriálu Vyprávěj Andrea Růžičková, která má v primácké seriálové novince velice specifickou...