Survivor Česko & Slovensko: Sestřih celé cesty soutěžících a vše, co potřebujete vědět k velkému finále

Survivor Česko & Slovensko: Sestřih celé cesty soutěžících a vše, co potřebujete vědět k velkému finále
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Včera se s hrou rozloučil Tomáš a ve hře zůstala trojice soutěžících: Nikola, Mikýř a Martin. Pokud nemáte ještě svého favorita, můžete se podívat na čerstvý speciál Cesta do finále, který připomene ty nejzásadnější momenty jednotlivých soutěžících.

Finále Survivor Česko & Slovensko 2024

O vítězi se už dlouho spekulovalo, ale zatím je vše na úrovni dohadů. Mikýř si do hry přivedl silnou základnu fanoušků a kamery se mu rády a často věnovaly. Další podporu si od diváků získal za úspěchy ve hře a kdo ještě o jeho potenciálu pochyboval, přiklonil se na jeho stranu v okamžiku, kdy ho zradil jeho herní „přítel“ Pirát, který usoudil, že přišel čas se zbavit silného konkurenta. Pirát se bál, že by ve finále Mikýře neporazil a výsledkem jeho taktiky bylo to, že do finále ani nedošel.

Martin, Mikýř a Nikola
Martin, Mikýř a Nikola | Zdroj: TV Nova

O titul vítěze se houževnatě pral i Martin, ale protože o tom nejlepším nakonec rozhodné porota, nemá Martin moc šancí, že jeho styl hry ocení. Ono to vypadalo, že Martin jen tak proplouvá a snaží se, aby ho jeho soupeři co nejvíce podceňovali a v žádném případě si nepřipustili, že by je mohl ohrozit. Martin si zvolil dobrou strategii pro cestu do finále, ale nejspíš ho nedovede až na úplný vrchol, přestože poslední epizody na sebe dokázal úspěšnou strategií hodně upozornit.

Trojlístek nejúspěšnějších hráčů tohoto ročníku doplnila Nikola. Ani ona na sebe nijak výrazně neupozorňovala a byla dlouho spíše ve stínu výrazné Jany, což jí asi vyhovovalo. Teprve v okamžiku, kdy Jana ze hry zmizela, začala Nikola hrát sama za sebe a vzhledem k výsledku, se jí dařilo.

Pobyt, trvající přes dva měsíce, se pomalu chýlí ke konci a blíží se velkolepé finále třetí série Survivor Česko & Slovensko, která se rozhodně zapíše do historie zklamáním, které diváci museli řadu týdnů své oblíbené hře odpustit. Mnoho soutěžících nebylo vybrano zrovna podle diváckých představ a hra o přežití dlouho připomínala partu rozmazlených dětí, které se omylem ocitly za trest na letním táboře.

Kde a kdy sledovat finále

Pokud o tuto podívanou nechcete přijít, finále proběhne už v úterý 18. června večer na Voyo. Jen o den později bude pak k vidění kolem 21:40 na TV Nova.

Mikýř a Pirát
Mikýř a Pirát | Zdroj: TV Nova

Párty v Duplexu pro skalní fanoušky

V úterý 18. června se od 19:30 uskuteční také velká párty v pražském klubu Duplex, kde se bude velké finále sledovat. Na ni dorazí soutěžící letošní řady a objeví se i výrazné osobnosti minulých řad.

Moderátorkou večera bude Kateřina Klinderové (Kundosaki), která si kokosovou dietu zkusila na vlastní kůži. Vítěze Survivora 2024 vyhlásí moderátor soutěže Ondřej Novotný.

Zdroje článku: