Čím naštvala oblíbená anglická herečka Kate Winslet svého hereckého kolegu Toma Cruise

Čím naštvala oblíbená anglická herečka Kate Winslet svého hereckého kolegu Toma Cruise
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kate Winslet se moc nedaří v osobním životě, její herecká kariéra je ovšem úplně něco jiného a herecké nabídky musí hodně zvažovat, protože vše stihnout nemůže. Jejich 7 nominací na Oscara a jedna vyhraná soška a 11 nominací na Zlatý Glóbus a 4 proměněné ve výhru svědčí o tom, že si umí vybrat.

Známá a oblíbená herečka dodnes vzpomíná na nelehké natáčení filmu „Titanic“, který ji jako mladou herečku proslavil po celém světě. Zároveň ale okusila, jak těžkou profesí může herectví být. To ji ovšem neodradilo od dalšího natáčení v prostředí, kde je voda velmi blízko.

Nedávno oceněná herečka na festivalu v Torontu pracuje v současnosti rovnou na dvou zajímavých projektech.

Pod taktovkou Woodyho Allena

Kate Winslet spolu s Justinem Timberlake jsou protagonisty nového filmu Woodyho Allena. Projekt je hodně utajovaný, ale přesto se podařilo hereckou dvojici zahlédnout na pláži v New Yorku během natáčení. Jediné, co se o filmu ví, že bude zasazený do 50. let minulého století. To by odpovídalo tomu, že herec měl na sobě kostým plavčíka stylově z této doby.

Návrat ke spolupráci s Cameronem

Další film, na kterém herečka pracuje, je „Avatar 2“ a vypadá to, že už po 23 letech režisérovi Cameronovi odpustila, že musela během natáčení scén pro film „Titanic“ trávit hodiny ve studené vodě, aby scény byly reálné.

Film „Avatar 2“. který je v současnosti s optimismem plánovaný na premiéru 16. 12. 2022, se odehrává několik let po událostech prvního filmu a znovu budou ústřední postavy Jake Sully a Neytiri v podání Sama Worthingtona a Zoe Saldany. Kate Winslet se k obsazení přidala poté, co absolvovala měsíční intenzivní trénink pod vodou. To jasně vypovídá o tom, že její postava bude zřejmě často mokrá.

Kate si trénink pod vodou doslova užívala a je nadšená, že jí její profese umožňuje učit se neustále nové věci. Navíc hned po prvních podvodních natáčecích scénách se Kate podařilo vytvořit nový rekord ve filmovém průmyslu a vydržela 7 minut a 14 vteřin pod vodou na 1 nádech. Trochu tím naštvala Toma Cruise, který držel tento rekord od roku 2015, kdy natáčel jednu ze svých „Mission: Impossible“. Jeho rekord byl 6 minut.

Herečka uvedla v jednom rozhovoru, že je velice překvapená, jak se informace o rekordu rozšířila mezi filmaři i fanoušky, protože jí neustále někdo blahopřeje. Kate nepatří mezi aktivní herce prezentující se na sociálních sítích, takže ji velký zájem zaskočil. Přiznává ale, že je na svůj potápěčský výkon patřičně hrdá.