Anička ze ZOO má narozeniny! S kým je oslaví?

Anička ze ZOO má narozeniny! S kým je oslaví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aničku v den narozenin čeká pořádné překvapení! Kolegové ze zoo jí přichystají oslavu, která se protáhne až do nočních hodin. Následujícího dne jí přijde popřát její rodina – zrovna ve chvíli, kdy chtěl na návštěvu dorazit Haďák.

Albert pozve Aničku na skleničku

U Novotných se večer chystá narozeninová oslava, ale oslavenkyně Anička musí zůstat déle v práci, aby Eliška mohla se svými synky odjet na turnaj. Proto později Anča zabrání Albertovi v otevřeném blahopřání uprostřed infocentra. Nechce totiž, aby se o jejích narozeninách vědělo. On z ní díky tomu vyloudí příslib, že si s ním zítra zajde na skleničku. Na pracovišti pak Aničku čeká krásný narozeninový pugét, od koho asi je?

Oslava v infocentru s nejedním překvapením

Také mladší bratr Ed zastihne Aničku v ZOO, aby jí popřál vše nejlepší. Právě když se mu snaží vysvětlit, že nestojí o všeobecnou pozornost, zavolá jí vysílačkou zvěrolékařka Anežka, že je zamčená na veterině a potřebuje pomoc. Pošle Anču do infocentra, kde mají náhradní klíč. Očividně se ale jedná o pouhou záminku… Dívka vběhne do ztemnělé budovy, která se vzápětí rozzáří. Všichni kolegové a přátelé spustí narozeninovou písničku. Následuje předávání dárků a líbání, jehož se zúčastní i překvapivě milý a přátelský Haďák. Všichni vědoucně pomrkávají, zatímco on Anču líbá na obě tváře a předává jí dáreček. Anička mu dojatě poděkuje nejen za něj, ale i za pěknou kytici, co našla už předtím.

Adam jde navštívit Aničku, proč ale couvne?

Párty s kolegy pokračuje večer v baru, kde se s další narozeninovou písní připojí Viky alias Lady X. Hned ráno pak Aničce zavolá máma, která se už těší, že si to dnes oslaví v rodinném kruhu, když včera kvůli práci dcera nemohla. Anička ovšem celý den nic nestíhá, dokonce zapomene na domluvenou skleničku s Albertem a vymluví se, že prostě nemůže přijít. Místo aby dorazila na rodinnou oslavu, přijde nakonec rodina za ní. Právě když jí začnou blahopřát, za dveřmi se objeví Haďák s kyticí a zaslechne, že Anča má návštěvu. Jde tedy raději zase pryč, aniž by kdokoli tušil, že tu vůbec byl. Dívka mu ale evidentně není lhostejná. Že by jeho ledové srdce konečně začalo roztávat?

Zdroj článku:
  • Autorský text