Transgender herec Elliot Page se rozvádí. Manželství mu vydrželo tři roky

Transgender herec Elliot Page se rozvádí. Manželství mu vydrželo tři roky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Ellen Page už toho má ve svých třiatřiceti za sebou dost. Nejprve oznámila svou lesbickou orientaci. K té se přihlásila v roce 2014. O rok později se veřejně pochlubila s tehdejší přítelkyní Samanthou Thomas. V roce 2018 si vzala svou partnerku Emmu Portner. Teď se rozvádí.

Elliot Page a Emma Portner, konec idylky

V roce 2020 na sociálních sítích učinila další comming out. Přihlásila se k transgender identitě a požádala, aby veřejnost akceptovala nové jméno Elliot Page a zároveň ji oslovovala mužským či neutrálním zájmenem.

Ačkoli herci jeho tehdy ještě manželka vyjádřila v rozhodnutí podporu, jen necelé dva měsíce poté, co Elliot Page učinil své veřejné vyznání, se dvojice rozvádí.

Pár spolu přitom nežije už od loňského léta. K rozchodu tedy došlo ještě předtím, než herec oznámil veřejně příklon k odlišné genderové identitě. Zároveň však společně se svou již brzy bývalou manželkou uvedli, že nadále zůstávají přáteli a vzájemně se respektují. Své rozhodnutí uvedli v prohlášení pro CNN.

Elliot Page podal žádost o rozvod u manhattanského soudu. Manželé podle všeho usilují o to, aby rozvod proběhl rychle a pokud možno v tichosti. Další podrobnosti však nesdělili.

Tajná svatba a překvapivý rozvod

Rozvod byl pro fanoušky hvězdného páru nepříjemným překvapením. Zdálo se, že mezi oběma umělci je vše doslova zalité sluncem, neboť často zveřejňovali na sociálních sítích společné fotografie a vyznávali se ze vzájemných citů.

Svazek jim však vydržel pouze tři roky, chodit spolu začali v roce 2017. Poznali se prostřednictvím Instagramu. Pár se následně bral tajně v lednu 2018. I samotná svatba byla značně nečekaná, neboť ani ke vzájemnému vztahu se dvojice do té doby nijak nevyjadřovala.

Sňatek Elliot, tehdy ještě Ellen, se svou partnerkou nakonec prozradili až fotografií prstýnků, kterou sami zveřejnili na sociálních sítích. Vzhledem k tomu, jak si dvojice střeží své soukromí, ani bližší podrobnosti o svatbě známé nejsou.