ZOO: Ed Novotný v čele rodinných skláren

ZOO: Ed Novotný v čele rodinných skláren
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Také sledujete nový rodinný seriál ZOO z dílny televize Prima? Bohužel si teď musíme dát krátkou prázdninovou pauzu, ale alespoň můžeme v klidu popřemýšlet nad tím, co dalšího si pro nás tvůrci a scenáristé připraví.

Jednou z vedlejších postav seriálu je Ed Novotný, bratr Sid, která pracuje v zoologické zahradě jako ošetřovatelka. Ed od samotného začátku věděl, že jeho sestra neodjela studovat do Států a vydala se za svým vlastním snem, kterým je práce se zvířaty. Od samého začátku ji ve všem podporoval, půjčoval jí peníze a kryl před rodiči. Když ale celá lež praskla, byl i on odstřižen od rodinného jmění, což mu velmi vadilo, jelikož nikam nemohl zvát svou novou přítelkyni Sandru. Sid se mu snažila vše vynahradit, ale pořád to nebylo dost. Po krátké hádce se však sourozenci opět dali dohromady a drží při sobě.

Ed studuje sklářské učiliště a jeho babička Sidonie, majitelka významné sklářské firmy, má se svými vnoučaty velké plány. Sid měla odjet do Států studovat managment, Ed se věnuje výrobě skla.

Co se teď ale změní, když babička zjistila, že Sid nikam nejela a pracuje v zoologické zahradě? I přesto, že se ji snaží všemožně dotlačit k tomu, aby do Ameriky odjela, Sid zatvrzele odmítá. Poté, co Sidonie zjistila, že i otec Eduard je do celé rodinné lži zapleten, sesadila ho z čela vedení firmy. Sid je navíc tvrdohlavá a jde si za svým snem, proto lze předpokládat, že to bude právě Ed, kterého babička nakonec bude chtít dosadit do čela firmy, kdo jiný ji také v rodině zbývá?

Zatím téměř celá rodina dělá to, co jim babička řekne. Otevírá se tak cesta Edovi k rodinnému pokladu a bude to právě on, kdo bude stát v čele rodinných skláren? Nebo se také dokáže vymanit z babiččiných spárů a půjde svou vlastní cestou? To vše se dozvíme v druhé řadě televizního seriálu.

Zdroj článku:
  • Autorský text