ZOO: Jak to dopadne s Adamem a Annou? Dají se ti dva konečně dohromady?

ZOO: Jak to dopadne s Adamem a Annou? Dají se ti dva konečně dohromady?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Adama a Anny nedá mnohým divákům spát. Dají se ti dva konečně dohromady? Anebo si na jejich lovestory ještě počkáme? Dokážou spolu fungovat jako pár, nebo jsou jejich povahy příliš odlišné?

Tuto otázku si jistě pokládá každý divák seriálu ZOO. Protivný a nesnesitelný Adam Hruška, kterému se každý zaměstnanec ZOO spíše straní, a společenská a milá Anna, která má touhu se přátelit s každým.

Ze začátku to vypadalo, že Adam Hruška bude protiva až do konce seriálu, ale Anna, která nikdy nevzdala boj za napravení „Haďáka“, mu dokázala rozbušit srdce. Anička dokázala svou tvrdou prací a nadáním Adama přesvědčit, že není hloupá „blondýnka“, jak si o ní ze začátku myslel. Naopak v situaci, kdy Adam zůstal jediným ošetřovatelem hadů, mu pomohla se o pavilon postarat, a navíc díky její jazykové vybavenosti dokázala zařídit získání vzácných želv pro ZOO, čímž Adama ohromila.

Další jejich sblížení nastalo, když Annu přepadli zloději rohoviny, kteří se pokusili napadnout nosorožce v ZOO. Naštěstí byl vycvičený Adam nablízku a Annu dokázal zachránit a také zpacifikovat útočníky. Po tomto emočně vypjatém momentu se dvojice poprvé políbila a Anna i Adam si uvědomili, že jeden druhého milují. Ale i po tomto kouzelném okamžiku se zdá, že si budeme muset na jejich lásku počkat. Adam Annu odmítl, protože se obává své přílišné komplikovanosti a radši se uzavřel do sebe. Anna je zmatená, ale nechce svůj boj o lásku vzdát.

Jenže přichází další rána, Adam si do bytu nastěhuje svou dávnou známou a Anna si myslí, že je to jeho nová přítelkyně. Netuší ale, že Alena, která je Adamovou kamarádkou a kolegyní z válečné mise, se zajímá spíše o ženy. Proto když Adam Annu pozve na rande, ta jej dost tvrdě odpálkuje.

Pokusí se Anna nebo Adam o vztah ještě zabojovat? Většině divákům je jasné, že tihle dva patří k sobě, a doufají, že dokážou překonat své rozdíly a bude z nich stejně pohádkový pár jako z Týny a Janka ze Slunečné. Určitě se ale můžeme těšit na spoustu dalších překážek a romantických scén mladého páru než se dají dohromady.

Zdroj článku:
  • Autorský text