Slunečná – nejhezčí okamžiky Janka a Týny

Slunečná – nejhezčí okamžiky Janka a Týny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Janek a Týna, který fanoušek Slunečné by je neznal. Nádherný pár, který oslnil televizní diváky svou láskou a zejména svým příběhem. Pojďme se v tomto článku podívat na jejich nejhezčí okamžiky a na to, jak to vůbec celé začalo.

Jaké byly začátky Týny a Janka?

Týna je obyčejná hodná holka z vesnice, která má svých povinností nad hlavu. Za to Janek Linhart je mladý spolumajitel firmy, která se zabývá prodejem elektřiny a myslí si, že může mít všechno na světě. Samozřejmě si udělal zálusk i na Týnu. U té však narazil, jelikož pro Týnu byl Janek jen ten bohatý kluk z Prahy, který si přijel na venkov užít a vydělat peníze. Po dlouhé době se však Jankovi podařilo si vydobýt místo v životě Týny, která pochopila, že má hodné srdce a není to tak, jak to na první pohled vypadalo.

Je tohle sen každé ženy?

Janek se k Týně chová velmi pozorně a neustále jí dokazuje, co pro něj znamená a jak moc si jí váží. Janek má opravdu velké srdce, je také pohledný a úspěšný podnikatel. Není tedy divu, že příběh těchto dvou vypadá jako z pohádky a chtěla by ho prožít každá žena. 

Jak vypadá jejich současný vztah?

Janek požádal Týnu o ruku a po svatbě přišla i rodina. Jak už každý pravidelný divák Slunečné ví, Týna porodila úspěšně trojčata. Týna s Jankem jsou nyní už naprosto dokonalá rodina. Tři holčičky se jmenují Janička, Hanička a Anička. Tři děti dají určitě dost zabrat a zvlášť děvčata. O zábavu bude na Slunečné tedy jistě postaráno a až holčičky vyrostou, bude Janek v početní nevýhodě, co se týče pohlaví. Vše tedy vypadá jako naprosto dokonalý konec. Z těžkých začátků, kdy by si snad jen málokdo dokázal představit, že právě Týna s Jankem dokáží být spolu, se z nich nakonec stali manželé a ještě k tomu rodiče tří krásných a zdravých dětí.

To nejlepší závěrem

V následujícím videu se můžete podívat na krásné video, které zachycuje romantické momenty mezi Týnou a Jankem.

 

Zdroj: