Takhle dopadla Pamela Ewing z Dallasu 27 let po natáčení. Sama holduje plastikám, ale vydělává na přírodní kosmetice

Takhle dopadla Pamela Ewing z Dallasu 27 let po natáčení. Sama holduje plastikám, ale vydělává na přírodní kosmetice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože se Victoria Principal narodila v Japonsku (1950, Fukuoka), v žilách ji po předcích koluje italská a anglická krev. Se svým vzhledem se lehce prosadila v modelingu a když ji práce zavála do Evropy, stihla dokonce dva roky studií na prestižní Královské akademii dramatických umění v Londýně.

Dallas

Potom se soustředila v Americe na hereckou kariéru a byla to právě role Pamely Ewingové v seriálu Dallas, která ji proslavila. Zahrála si celkem v 251 epizodách. I přes slušný příjem (35 tisíc USD týdně), požádala, aby byla její postava ze seriálu odstraněna. V ději seriálu tedy prožila autonehodu s vážnými popáleninami a postava se vytratila. V roce 1983 za její ztvárnění obdržela Zlatý glóbus jako nejlepší seriálová herečka.

Našla zálibu v mastičkách a pudrech

Po odchodu ze seriálu si založila svou produkční společnost a vytvořila svoji kosmetickou řadu přírodní kosmetiky „Principal Secret“. Právě tato aktivita ji vynesla slušné jmění. Přestože sama hodně experimentovala s plastickou chirurgií, její knihy o přírodní kosmetice šly na odbyt.

Dvě nevydařená manželství bez dětí

V soukromí si Viktoria užívala života. Jejím životem prošli muži zvučných jmen jako Steven Spielberg nebo Frank Sinatra.

V roce 1978 se provdala za hereckého kolegu ze seriálu Christophera Shinnera, ale po třech letech se rozvedla. Po tříleté známosti si v roce 1985 vzala plastického chirurga Harryho Glassmana. Idylka skončila v roce 2003, kdy byl její muž obviněný z domácího násilí. V březnu 2006 bylo manželství rozvedeno.

Jako dobrá obchodnice měla Victoria vždy předmanželské smlouvy, což ji ušetřilo mnoho starostí.

Poslední roky žije herečka v Malibu, ale vlastní i nemovitost v Utahu a ve Švýcarsku. V Kalifornii koupila dům od Priscilly Presleyové, za rok ho se ziskem prodala.

Aktivní i v sedmdesáti letech

Patři mezi celebrity, které si zamluvily místo v komerčním letu do vesmíru a absolvovala astronomický výcvik. Herečka se určitě nenudí, kromě podnikání v kosmetickém průmyslu a vedení produkční společnosti, si občas i zahraje ve filmu nebo v seriálu a dlouhá léta se angažuje v lékařském výzkumu pro boj s artritidou, což je nemoc, která postihla oba její rodiče. Za tuto činnost byla v minulosti vyznamenaná prezidentem Reaganem.