ZOO: Účetní Monika si nedá říct a stále balí Alberta

ZOO: Účetní Monika si nedá říct a stále balí Alberta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový televizní seriál ZOO se natáčí v krásné české Zoologické zahradě ve Dvoře Králové nad Labem. Diváci mají za sebou již první sérii a všichni si klademe otázku, s čím nás překvapí na podzim.

V seriálu se prolínají dvě hlavní dějové linky, které doprovází řada menších příběhů. Jednou z vedlejších postav je postava Moniky, která pracuje v ZOO jako účetní. Monika je již dlouhou dobu zamilovaná do Alberta, PR managera zoo. Albert je pěkný mladý muž, který má však v ZOO nepěknou pověst vyhlášeného sukničkáře. Na začátku série mají diváci pocit, že mezi Monikou a Albertem byl intimnější vztah již v dřívější době, v kanceláři spolu neustále flirtují.

Když se pak na scéně objeví krásná Adélka, osobní asistentka paní ředitelky Roklové, zapomene Albert na Monču a začne svádět ji, což se Monice vůbec nelíbí. Albert však není muž, který by byl věrný pouze jedné ženě, a když zjistí, že mladičká ošetřovatelka žiraf Anička je ve skutečnosti bohatou dědičkou sklářského impéria Novotných, začne se snažit i u ní. Z počátku nemá moc šanci, všichni před ním Annu varují, ale nakonec i ona podlehne jeho šarmu. Albert tak Aničku a Adélku střídá… A Monika je v tuto chvíli mimo hru.

Nakonec začne mít Anča podezření, a tak se Albert rozhodne s Adélou rozejít. Anička se ale stále domnívá, že ji Albert využívá a že tuší, kdo ve skutečnosti je. Navíc nachází zalíbení ve svém kolegovi Adamovi, který pracuje jako vrchní ošetřovatel plazů. Anča se tedy s Albertem rozejde, on to ale nevzdává a snaží se ji získat zpět. Nikoli kvůli lásce, ale kvůli jejím penězům.

Všichni v ZOO vědí, že je Albert záletníkem, a jsou rádi, že se s ním Anička rozešla. Albert se cítí opuštěný, a tak opět začne flirtovat s krásnou účetní Monikou. Chce ji svést a trochu si s ní užít. Na stole jí nechá čokoládovou bonboniéru, ale Monika mu ji přijde vrátit a ztropí mu malou scénu přímo v kanceláři. Že by se i Monče konečně otevřely oči a Albert nad ní již neměl svou moc?

Zdroj článku:
  • Autorský text