Nový korejský netflixový seriál šlape na paty rekordu, který existuje teprve půl roku – bude to nový nejsledovanější seriál?

Nový korejský netflixový seriál šlape na paty rekordu, který existuje teprve půl roku – bude to nový nejsledovanější seriál?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Korejský hype pokračuje. Nejdříve nám obohatili obzor hitem Hra na oliheň a s All Of Us Are Dead zaútočí producenti na oficiální TOP 10 všech nejsledovanějších sezón seriálů na Netflixu. Zombie série již teď převažuje nad známou konkurencí a možná se vyšplhá i do Top 3.

Miliony minut

All Of Us Are Dead sice nejspíše nebude tak velké jako mega hit Hra na oliheň, ale první sezóna korejské zombie série se bez problémů dostala před různé další hity Netflixu. Podle oficiálních údajů streamovacího giganta bylo během prvních 24 dnů od premiéry sledováno kolem 536 milionů hodin od All Of Us Are Dead.

To znamená, že 1. řada hororu, která začala 28. ledna 2022, je již 6. nejoblíbenějším seriálem Netflixu, alespoň podle zdrojů samotného Netflixu.

Níže se můžete podívat na 10 nejoblíbenějších sezón všech dob z oficiálních statistik Netflix. Musíme ale dodat, že se zde nejedná o celkovou sledovanost, ale pouze o počet sledovaných minut za prvních 28 dnů, přičemž poslední týden ještě není započtený.

Spokojenost u producentů

Tvůrci od All Of Us Are Dead se jistě budou radovat z těchto čísel, a to především proto, že jim chybí jen málo, aby vstoupili do elitní pětky – přesněji chybí 5 milionů.  

A protože hit z Koreje dosahuje zhruba devíti milionů hodin denně, by nemělo být problém sehnat i těch chybějících pět. V tuto dobu je ale taky o hodně lehčí sehnat tolik minut jako kdysi, přeci jen se počet netflixových odběratelů za poslední roky několikrát zvětšil.

Podrobný žebříček TOP 10

1. místo: Hra na oliheň –⁠ sezóna 1 (1.650 milionů hodin)

  2. místo: Bridgerton –⁠ sezóna 1 (625 milionů)

  3. místo: Papírový dům –⁠ sezóna 4 (619 milionů)

  4. místo: Stranger Things –⁠ sezóna 3 (582 milionů)

  5. místo: Zaklínač –⁠ sezóna 1 (541 milionů)

  6. místo: All Of Us Are Dead –⁠ sezóna 1 (536 milionů)

  7. místo: Dead Girls Don't Lie –⁠ sezóna 1 (496 milionů)

  8. místo: Zaklínač –⁠ sezóna 2 (484 milionů)

  9. místo: Dead Girls Don't Lie –⁠ sezóna 2 (476 milionů)

  10. místo: Služka –⁠ sezóna 1 (469 milionů)

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com