ZOO: Povede se Brázdovi poškodit jméno starosty?

ZOO: Povede se Brázdovi poškodit jméno starosty?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Brázda vymyslí ďábelský plán, díky němuž zatočí nejen s Bavorem, ale i s nenáviděnou Roklovou. Vytvoří další videa, v nichž bude kritizovat starostu a opěvovat paní ředitelku. Skutečně se mu podaří dosáhnout na křeslo starosty?

Skandální videa jako recept na úspěch

Brázda zatoužil nahradit Bavora na postu starosty a za tím účelem začal s Albertem natáčet anonymní videa o Bavorových skandálech a pochybeních. V kostýmu a za bílou maskou – a samozřejmě také s upraveným hlasem – Brázda hází špínu na starostu a svádí na něj všechny nedostatky, s nimiž se město potýká. Protože na jednom z videí začne kritizovat Bavorův přístup k financím pro zoo, a naopak vyzdvihne zásluhy ředitelky Roklové, nabude Bavor dojmu, že za nepříjemnými videi stojí ve skutečnosti právě ona. Pozve si ji na kobereček a pokusí se z ní vytáhnout, koho si za tím účelem najala. Pochopitelně se žádné spásné odpovědi nedočká.

Bavor v koncích – prosí o pomoc Brázdu!

Kvůli grázlovi, co natáčí nepříjemná videa, si Bavor přizve i samotného Lubora. Chce to celé zarazit a doufá, že mu Brázda pomůže rychle vypátrat, kdo za tím stojí. Ale proč on by to měl dělat, když se ho to vlastně vůbec netýká, pravda? Bavor mu klade na srdce, že jsou přece oba na jedné lodi – spojenci! Přitom ještě nedávno na Lubora řval, že je jenom obyčejný pěšák, který se neosvědčil. Zvláštní, jak se věci někdy vyvinou, že? Brázda se nicméně rozhodne Bavorovo podezření vůči Roklové využít ve svůj prospěch a zabít dvě mouchy jednou ranou.

Starosta Bavor v koncích, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Zbaví se Brázda starosty i paní ředitelky?

Lubor přijde s nápadem natáčet tak, aby bylo naprosto zjevné, že k tomu dochází přímo v zoo. Rovněž chce ve videích naznačovat, že má k Roklové blízko. Díky tomu půjde Bavor po ní a jí alespoň nezbude čas na to, aby Lubora prudila otravnými požadavky. Albert jen uznale přikývne a ocení Brázdovu genialitu. Našel snad vykutálený náměstek konečně způsob, jak Roklové opravdu zavařit a zároveň účinně dráždit pana starostu? Podaří se mu s pomocí hojně sledovaných videí dosáhnout cíle, nebo bude nakonec odhalen? Sledujte seriál ZOO každé úterý a čtvrtek a zjistěte, jak se situace s maskovaným mstitelem bude vyvíjet dál.

Zdroj článku:
  • Autorský text