Představitelka oblíbené Báry ze Zlaté labutě na podzim nazuje taneční střevíčky a roztočí to na parketu StarDance

Představitelka oblíbené Báry ze Zlaté labutě na podzim nazuje taneční střevíčky a roztočí to na parketu StarDance
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to sotva pár týdnů, kdy se na obrazovkách vznášeli soutěžící dvanácté řady taneční soutěže, a Česká televize už odtajnila soutěžící dalšího ročníku. Fanynky oblíbeného seriálu Zlatá labuť tak mohou vyjádřit své sympatie herečce Martě Dancigerové.

Prodavačka Bára ze seriálu zmizela na konci druhé série, a i přes velký zájem diváků není jasné, zda se ještě vůbec v seriálu alespoň v jeho závěru objeví.

Spolu s usměvavou Martou se o vítězství budou ucházet i herečky Jana Paulová a Lucie Vondráčková, která bude muset hodně dobře plánovat svůj čas, pokud bude v době natáčení ještě patřit do hereckého týmu seriálu Ulice. Křehké herečky doplní Martina Ptáčková, která je osminásobnou mistryní světa v bojových sportech.

Velký rozruch a vlnu negativních reakcí vyvolala účast Chili Ta, která je známá především pro svou účast v kuchařské soutěži MasterChef a v reality show Survivor. Řada diváků má pocit, že se Chili Ta „nacpe úplně všude“, tak to ale asi ve StarDance nefunguje a exotickou kuchařku určitě oslovili pořadatelé. Navíc, kdo sleduje Survivor, jistě si vzpomene na houževnatost této mladé ženy, která to dotáhla až do poslední čtveřice a hrála celou dobu velice dobrou hru. Starala se i o žaludky celého kmene, dokázala zpracovat prakticky vše, co bylo na dosah a nebylo jedovaté, a díky ní měl kmen pestřejší jídelníček než soupeři. Chili rozhodně nudit nebude a najde si své fanoušky. Smysl pro humor jí rozhodně nechybí.

Marta Dancingerová

Divadelní a televizní herečka je absolventkou DAMU. Upozornila na sebe rolí matky jednoho z vyměněných chlapců v seriálu České televize Kukačky, který měl u diváků mimořádný úspěch. Objevuje se v představeních Činoherního klubu, Hudebního divadla Karlín, Divadla Palace a Švandova divadla.

V seriálu Zlatá labuť se divákům představila jako prodavačka Bára, která se zamilovala do majitele obchodního domu, ale jejich lásce nebylo přáno. Za dramatických okolností nakonec musela uprchnout, a přestože se rozšířila zpráva o její smrti, diváci doufají, že se přece jen v závěru seriálu někde objeví.

TŘI OTÁZKY PRO MARTU DANCINGEROVOU:

Proč jste přijala pozvání do StarDance?

Protože bych si strašně vyčítala, kdybych to neudělala. Účast ve StarDance je takový můj malý sen. Takže rozhodnutí bylo rychlé a jasné. Věděla jsem hned, že do toho půjdu.

 Jak velká to pro vás bude výzva, věnovat této soutěži bezmála půl roku života?

Nevím, co to se mnou bude dělat. Očekávám nový druh trémy. Znám trému divadelní, předpremiérovou, ale pořád je to tréma produktivní, se kterou už umím zacházet. Doufám, že se mi podaří vzít příležitost za správný konec. StarDance si chci primárně užít a mít z toho všeho dění kolem radost.

Co očekáváte, že vám StarDance přinese? Co chcete, aby vám dala?

Chtěla bych, aby mi pomohla v mé herecké profesi. Každá zkušenost s novým oborem je pro hraní moc fajn, otevře to další dveře. Třeba mi tanec pomůže lépe chápat vlastní tělo a naučím se s ním nově pracovat. Těším se na stardancový půlroční taneční tábor, ze kterého se mi nebude chtít odjet. A samozřejmě i na nové skvělé kamarády!

Zdroje článku:
  • Press kit ČT,
  • Autorský text