Přátelé: Rossova bývalá žena Carol vypadá i po 30 letech stále stejně. Zato její lesbickou partnerku byste dnes nepoznali

Přátelé: Rossova bývalá žena Carol vypadá i po 30 letech stále stejně. Zato její lesbickou partnerku byste dnes nepoznali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý, kdo zná „Přátelé“ ví, že se Rossova ex-manželka a matka jejich společného syna Carol (Jane Sibbettová) po vztahu s Rossem rozhodla pro lesbický vztah se Susan (Jessica Hechtová). Obě mají v seriálu několik výstupů, ale co dělají tyto dvě herečky dnes?

Jane Sibbettová

Sibbettová, která sice nebyla úplně první, ale od druhého dílu jediná představitelka Carol, se po ukončení seriálu „Přátelé“ moc často v televizních či filmových produkcích neobjevovala. Jen ve čtyřech seriálech si zahrála epizodní roli, a to v seriálech „Ally McBealová“, „Sabrina – mladá čarodějnice“, „Druhá šance“ a „What about Brian“.

Ani co se týče filmů se Sibbettová již moc nevytáhla. „Protivný svůdný holky“ a „Svatba snů“ byly propadáky, „Hvězda na střední“ z roku 2016 taktéž nedokázala ohromit. Proto se Sibbettová začala spíše soustřeďovat na režii divadelních her a dnes je vedoucí krizového centra pro rodiny, které potřebují pomoci. V roce 2016 se rozvedla s jejím dlouholetým manželem Karlem Finkem, se kterým má tři děti.

Jessica Hechtová

Narozdíl pd Sibbettové se představitelka Susan dále aktivně starala o svou hereckou kariéru. Po ukončení „Přátel“ se nejen objevila v několika kvalitních filmech (jako např. v e snímkách „Hranice života“, „Jesse Stone: Tenký led“ nebo „Chuť znovu jíst“), dokázala si ale zajistit důležité role v několika seriálech jako jsou třeba „Dobrá manželka“, „Jessica Jones“ a „Dickinson“.

I její srdce toužilo po divadle, proto ji dnes najdeme často na pódiu. Díky jejímu herectví na Broadway byla dokonce roku 2010 nominována na prestižní cenu Tony Award. Od roku 1995 je provdaná za režiséra Adama Bernsteina, mají dvě společné děti.