I bez Evy Burešové a Roberta Urbana nabízí ZOO zajímavé zápletky

I bez Evy Burešové a Roberta Urbana nabízí ZOO zajímavé zápletky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbili jste si seriál ZOO, ale chybějí vám v něm hlavní představitelé Eva Burešová a Robert Urban? Nezoufejte, vždyť je kolem stále tolik zajímavých zápletek, u kterých se můžete dobře pobavit. Nehledě na to, že Eva se do role Viky zase brzy vrátí.

Netruchlete nad ztrátou Viky, Eva Burešová se zase objeví

Pokud pravidelně sledujete dění kolem seriálu ZOO, pak jistě víte, že jej nedávno opustili hlavní představitelé Eva Burešová a Robert Urban. Pro některé diváky přitom právě oni dva platili za hlavní tahouny a největší lákadla pořadu. Stojí vůbec ještě za to se na ZOO dále dívat, když v ní chybí naše Viktorie Janečková a její šarmantní soudce Kříž?

Inu, byl by jistě nerozum odpískat celý seriál jen kvůli dvěma hercům, když přináší tolik jiných postav a zápletek, nad nimiž se můžete potěšit a pobavit. Navíc je téměř jisté, že se Eva Burešová do své role zase vrátí. Ostatně i v současnosti do děje tu a tam zasáhne alespoň prostřednictvím videohovoru či telefonátu. A ještě si hodně užije se svými povedenými sestřičkami, dvojčaty Izy a Tez.

Schválně, jaká další lákadla pro nás ZOO připravila v nejbližších dílech?

Roklová řeší únos vědeckého týmu a má starosti s Vojtou

Vojta se pořádně naštval, když zjistil, že mu rodina nedůvěřuje a podezírá ho z opětovného braní drog. Proto sebral synka a odešel. Právě Viky poradí panu Roklovi, aby ho nechali na pokoji. Snad se časem uklidní. Běla však Marii a Karlovi vyčte, že s Vojtou jednají jako s dítětem. On přitom touží jen po klidu a prostoru.

Vojta prožívá hodně těžké období. Zdroj: FTV Prima

Roklová mezitím chystá tiskovku o oplodňování nosorožců v Africe. Dozví se však, že inseminační tým, jenž byl do Afriky vyslán, někdo unesl. Nebude lehké tým vypátrat a zjistit, proč vlastně k únosu došlo. Roklová proto uhodí na Junga, jenž jí to snad pomůže vyřešit. Kromě toho Marie navíc musí bojovat s ambiciózním Albertem.

Adamovi rodiče možná žijí. Měl by vyrazit do Amazonie?

Nové díly seriálu se také budou hodně soustředit na mladou Sid, která je koneckonců (společně s Viky) jednou z jeho hlavních hrdinek. Dívka se náhodou připlete k rozhovoru Adama a jeho dědečka. Vyslechne tak, že se Haďákovi zdálo o otci. Začne si klást otázku, zda by nemohl být ještě naživu. Sid se do situace vloží a poprosí tátu Eduarda, aby sehnal paní Zlámalovou. Překvapivě jí ale pomůže babička Sidonie. Zlámalová nakonec přizná někdejší pochybení a připustí, že smrt Adamových rodičů není zcela jistá.

Zlámalová udělala chybu. Mohli Adamovi rodiče přežít? Zdroj: FTV Prima

Haďák proto telefonicky poprosí jednoho ze svých známých, jenž je právě na výpravě v džungli, aby mu o rodičích něco zjistil. Sid si dělá starosti, jestli ho nemrzí, že do Amazonie neodletěl. Adam ji sice ujistí, že ona je pro něj důležitější, ale přesto stále bádá nad mapami, aby mohl kamarádovi poslat co nejpřesnější souřadnice. Požádá Vágnera, aby se do dané oblasti podíval, ten to však odmítne. Haďák je zklamaný. Odletět sice nechce, ale Sid cítí, že by ho měla přesvědčit. Podaří se jí to?