ZOO: Rozbije lásku Adama a Sid písničkář Tomáš Klus? Přežije jejich vztah další komplikace?

ZOO: Rozbije lásku Adama a Sid písničkář Tomáš Klus? Přežije jejich vztah další komplikace?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO dostane do týmu novou hereckou posilu v podobě Tomáše Kluse. Jeho postava Filipa Jandy bude mít zálusk získat srdce Sid. Podlehne Anička jeho kouzlu? A co na to řekne Adam?

Sledovanost seriálu ZOO po odchodu hlavní ženské protagonistky Evy Burešová trochu upadá. Scénáristé se tak snaží dostávat do popředí „záložní“ ústřední dvojici, kterou tvoří Anička (Sid) Novotná a Adam (Haďák) Hruška. Ti však zatím příliš diváků u obrazovek udržet nedokážou, a proto tedy do jejich vztahu vstoupí narušitel. Tím pak nebude nikdo jiný než známý zpěvák a hudebník Tomáš Klus.

Klus zde má ztvárnit postavu bývalého vrcholového sportovce Filipa Jandy. Ten je v jádru pravděpodobně dobrým a obětavým člověkem – v minulosti se například rozhodl prodat svou sbírku olympijských medailí a získané peníze věnovat charitě – i tak si však prošel i svým temným obdobím. 

Sportovní úspěchy a s nimi spojená popularita totiž Filipa nakonec dohnaly a on propadl závislosti na alkoholu a hraní na automatech. V důsledku tohoto osobního úpadku se s Jandou rozvedla jeho manželka, a Filip tak poznal definici životního dna. Od toho se nyní snaží odrazit, a zkouší tak najít štěstí a seberealizaci jako nový fotograf pro seriálovou zoologickou zahradu. 

 Do děje ZOO Klusova postava Filipa Jandy nastoupí v době, kdy se Adam chystá odletět na výpravu do Amazonie. V době jeho nepřítomnosti se pak do jeho hledáčku dostane právě Sid, která je nyní na všechno sama, a mezi oběma by tak mělo dojít k projevům vzájemných sympatií. 

Jaké bude mít toto nové střetnutí vliv na vztah Haďáka a Sid? Anička sice tvrdí, že Adama bezmezně miluje, pokud však svou lásku nehodlá stvrdit také neochvějnou věrností, jedná se spíše o planá slova. Důležité jsou v tomto ohledu totiž spíše ty činy. Nakonec se tak může ukázat, že nový sukničkář Filip bude pro Sid tím, co si právem zaslouží. 

Tomáš Klus
Zdroj: FTV Prima | Tomáš Klus

Tomáš Klus sám o postavě Filipa Jandy tvrdí, že jsou si v mnohém podobní. Předlohou jeho příběhu mu navíc byl sám Tomáš – ten se totiž i ve svém osobním životě v minulosti také věnoval pětiboji, a pohrával si také s myšlenkou věnovat se profesionálnímu fotografování. Na účinkování v seriálu se pak písničkář těší a slibuje si od něj zajímavou zkušenost. 

Přesto, že diváci Kluse v ZOO zatím na obrazovkách neměli možnost vidět, již nyní jeho obsazení budí rozporuplné reakce. Fanouškům seriálu se totiž příliš nelíbí Filipova karma, která naznačuje, že se má jednat spíše o zápornou postavu než o ztělesnění ženských představ o muž snů. 

Rozvrácení nového titulního páru ZOO je v rámci dlouhodobé snahy o udržení vysoké sledovanosti poněkud zvláštním tahem, možná se ale nakonec tvůrcům seriálu vyplatí. O tom, jak se pak Tomáš Klus s rolí bývalého sportovce a zvířecího fotografa popasuje, a hlavně jaké ohlasy sklidí u náruživých fanoušků svých vlastních, ale i těch seriálových, se již brzy dozvíme v nadcházejících epizodách ZOO.