Jiří Langmajer se nejspíš chodí do seriálů „vyblbnout“

Jiří Langmajer se nejspíš chodí do seriálů „vyblbnout“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo viděl populárního herce v úspěšném seriálu Lajna, musel žasnout, jak mu taková role hokejového fanatika bezvadně sedla. Trochu cholerický a ne moc chytrý Hrouzek, který z úspěšného kouče Slávie přišel trénovat pochybné družstvo v Havířově, byl naprosto dokonalý.

Langmajer se sám divil, že mu Petr Kolečko roli nabídl a byla to pro něj velká výzva. Po dvaceti letech hrál naprosto jiný typ role, než byl zvyklý, a mohl si tak vyzkoušet úplně jiné herectví. A že mu to šlo, to je jasné z úspěchu, který si seriál u diváků získal.

Stejně bizarní roli si zahrál v dalším seriálu ze sportovního prostředí, kterým je Národní házená. Zde spolu Michalem Suchánkem, Václavem Neužilem, Martinem Pechlátem, Petrem Vrškem a Jakubem Špalkem utvořili partu postarších chlapíků, kteří vzpomínali na staré dobré devadesátky, kdy získali titul v trochu pozapomenutém sportu národní házená.

Nudný život, který prožívali, jim jednoho dne narušila pozvánka na první klubové mistrovství veteránů v národní házené na Slovensku.

Parta trochu zrezivělých sportovců tak oblékne dresy a pustí se do hry s bojovým pokřikem „Míč v ruce, národka v srdci“, že ale vše nepůjde podle plánu, je jasné.

Autorem scénáře je Michal Suchánek, který se dal dohromady s režisérem Vladimírem Skorkou, který režíroval seriál Lajna.

Mužské osazenstvo v osmidílném seriálu doplnily herečky Jitka Schneiderová, Veronika Žilková, Jitka Sedláčková, Linda Rybová, Hana Igonda Ševčíková a také dcera Michala Suchánka, Berenika.

Na kus řeči s manželkou Adélou Gondíkovou

Jiří Langmajer nemá nic proti rozhovorům a nehraje si na hvězdu. O své práci mluví rád a přijal i pozvání do pořadu, který moderuje jeho manželka Adéla Gondíková.

Tam se rozpovídal i o natáčení nového filmu Po čem muži touží 2, kde se převtěluje do ženy. Jeho manželka na něj prozradila, že byl hodně nervózní, což Langmajer potvrdil. Přiznal, že bylo hodně těžké v 55 letech pobíhat před kamerou v podprsence tak, aby to bylo vtipné a ne trapné. Vyžádal si dokonce i osobní koučku, aby ženu dokázal ztvárnit zábavným způsobem.

Natáčení si ale moc neužíval. Adéla mu připomněla, jak si doma stěžoval, že se mu zpotila podprsenka a bylo zábavné, když nosil pár týdnů nalakované nehty.

Kromě úspěšné komedie a seriálu má za sebou také natáčení filmu Ostrov v exotickém Thajsku, který bude mít premiéru v létě. Fanoušci se mohou těšit i na historický film Fagus a také na dlouho očekávanou komedii Copak je to za mazáka, která bude volně navazovat na populární komedii Copak je to za vojáčka. Scénář pochází opět z dílny Michala Suchánka.