John Travolta si v nové vánoční reklamě znovu zatančí legendární tanec z Pulp Fiction. Tentokrát ale v kostýmu Santy

John Travolta si v nové vánoční reklamě znovu zatančí legendární tanec z Pulp Fiction. Tentokrát ale v kostýmu Santy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci kultovního filmu Pulp Fiction (1994) už dlouho doufali v pokračování příběhu Julese a Vincenta. Jejich přání bylo letos konečně vyslyšeno, i když trochu jinak, než by se dalo čekat. John Travolta a Samuel L. Jackson spolu totiž natočili reklamu pro banku Capital One. Podívejte se na video.

Americká banka Capital One se letos rozhodla přijít se zajímavou myšlenkou na vánoční reklamu. K Samuelu L. Jacksonovi, který je tváří společnosti již delší dobu, se totiž tentokrát přidal i John Travolta a vnesl do ní i trochu té nostalgie. Nechybí ani plno odkazů na legendární Tarantinovský film.

V reklamě vidíme Johna Travoltu jako Santu, který už se na Vánoce připravuje nakupováním přes internet. Najednou mu ale zavolá Samuel Jackson a poradí mu, jak ušetřit s virtuálními kupóny.

“Takže si mě škrtneš ze seznamu zlobivých dětí?” ptá se Jackson po tom, co Santovi poradí.

“Už jsi skončil se sprostými slovy?” odpovídá na to Travolta.

Jackson odpoví “Ano”, ale vrtí přitom hlavou, že ne.

“Ho, ho, ho. To si taky nemyslím.” říká na to pobaveně Santa.

Přestože v reklamě herci neztvárnili přímo role parťáků Vincenta a Julese, řada věcí film vtipně připomene.

Na konci se objeví i legendární tanec, který byl už i několikrát parodován. Travolta nám ho však nyní předvede v trochu vánočnější verzi a má to své kouzlo. Podívejte se sami.

Dalších odkazů k filmu si můžete všimnout například při zmínce bolo kravat v Santově košíku. Jednu totiž Vincent měl i v Pulp Fiction. Santa také pije milkshake ze sklenice brčkem, což poukazuje na známou scénu z filmu. Dalším skvělým odkazem je Samuelovo tričko, na kterém stojí “Happy Holidays With Cheese”, což je v překladu Šťastné prázdniny se sýrem. To zase připomíná známý citát o čtvrtlibráku se sýrem.

Jde tedy o hezké připomenutí legendárního filmu Quentina Tarantina a zároveň vtipnou vánoční reklamu. Na hercích je však těch 26 let od natáčení už trochu znát a John Travolta už je s bílými vlasy a vousy téměř k nepoznání.