Neteř Julie Roberts - slavnou herečkou a brzy také maminkou. Jak vypadá její herecká kariéra, vztahy nebo těhotenství

Neteř Julie Roberts - slavnou herečkou a brzy také maminkou. Jak vypadá její herecká kariéra, vztahy nebo těhotenství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečku a zpěvačku Emmu Roberts už jistě znáte. Proslavila se především díky American Horror Story nebo komedii Milerovi na tripu. Diváky okouzlila nejen svým vzhledem, ale také nepopiratelným hereckým talentem. Nyní jí je 29 let a co nevidět se stane maminkou.

Není divu, že se Emmě u filmu tak daří. Herecký talent totiž mají v rodině. Její otec Eric Roberts je herec a stejně tak její tety Julia Roberts a Lisa Roberts Gillan. Její babička dokonce působila jako herecký trenér. 

S tetou Juliou trávila Emma od dětství hodně času a občas s ní chodila i na filmové zkoušky. To se jí zalíbilo a také se chtěla stát herečkou.

Svou kariéru začala již v deseti letech malou rolí ve filmu Kokain (2001), kde si zahrála po boku Johnyho Deppa. Po třech letech byla obsazená jako hlavní postava do seriálu Neslavná (2004) na Nickelodeonu. Poté se objevila v teenagerovských rolích v několika komediích. Mezi nimi byla například Divoška (2008), Něco jako komedie (2010), Na sv. Valentýna (2010), kde si zahrála společně s tetou Julií nebo Millerovi na tripu (2013), kde za svou roli získala několik ocenění.

Pracovala i na hororových seriálech American Horror Story (2013) a Scream Queens (2015). Jejími posledními letošními filmy byly komedie Sváteční rande a akční thriller Lov.

Loni ukončila svůj vztah s hereckým kolegou Evanem Petersem, který s pauzami trval pět let, a dokonce skončil zasnoubením. Zásnuby však během jejich bouřlivého vztahu stále rušili a obnovovali.

Nyní už je přes rok s hercem Garrettem Hedlundem a jejich vztah se jeví jako mnohem klidnější. Společně už nedočkavě očekávají chlapečka a vypadá to, že z nich budou skvělí rodiče.

Hereččino těhotenství vyšlo najevo již v červnu, kdy ho potvrdila její matka. Emma ho ale veřejně oznámila až v srpnu, kdy na Instagram přidala fotku s těhotenským bříškem a Garrettem. Titulkem “Já… a moji dva oblíbení kluci” také potvrdila, že čeká chlapečka. Přišla řada nadšených reakcí, mezi kterými se ozvala i Julia Roberts s komentářem “Miluji Tě”.