Z malého Jakea Harpera z Dva a půl chlapa je dnes vousatý náboženský nadšenec a na oblíbený seriál hází jen špínu

Z malého Jakea Harpera z Dva a půl chlapa je dnes vousatý náboženský nadšenec a na oblíbený seriál hází jen špínu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si nepamatoval na malého, obtloustlého a mírně natvrdlého klučíka jménem Jake Harper ze seriálu Dva a půl chlapa? Dnes už to není rozhodně žádný klučík. V loňském roce již oslavil 27 let a je z něho pěkný chlap. Jak se má a jak vzpomíná na tento kultovní seriál, který ho provázel celé dětství a nepochybně jej proslavil?

Herecké začátky Anguse T. Jonese

Herec Angus T. Jones se narodil 8.10.1993 v Austinu v Texasu. Jeho filmová kariéra začala ale ještě dříve, než se objevil v seriálu Dva a půl chlapa, a to konkrétně již v roce 1999 ve filmu Milionář. I přesto, že nebyl tento smínek nikterak úspěšný, Angusovi to stačilo, aby si jej všimli producenti a obsadili ho v roce 2003 do oblíbeného seriálu.

Dva a půl chlapa

V tomto seriálu strávil Angus dlouhých 9 let, což jej dostalo na vrchol žebříčku nejlépe placených dětských herců. Nicméně v roce 2012 se v tomto herci něco zlomilo a oznámil, že v seriálu končí. A to ne jenom tak, ale z toho důvodu, že se přidal k náboženské skupině Adventistů sedmého dne. Poté začal seriál shazovat a očerňovat, protože to nebylo nic, co by jeho kult schvaloval.

Veřejně nabádal diváky, aby se na takovou blbost nedívali a raději na celý seriál zapomněli. To nebylo od herce zrovna fér. Namísto něj tedy producenti nasadili do seriálu herečku Amber Tamblyn, která představovala Charlieho ztracenou dceru Jenny.

Jak Angus vypadá dnes?

Jelikož je stále ovlivněn svým náboženským vyznáním, je Angus zakřiknutým, tichým, a hlavně nenápadným člověkem. Herectví už se skoro nevěnuje, a dokonce na něj i nerad vzpomíná. My na něj ale vzpomínáme rádi a role malého Jakea Harpera nás bude vždycky bavit.