Dobrá zpráva pro příznivce českých komedií: Rodí se pokračování úspěšné české komedie Po čem muži touží 2

Dobrá zpráva pro příznivce českých komedií: Rodí se pokračování úspěšné české komedie Po čem muži touží 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve stejné režii v podání Rudolfa Havlíka (Minuta věčnosti) se rozběhla příprava volného pokračování povedené komedie, kdy proti sobě stojí svět mužů a svět žen. Pokud si vzpomínáte, v hlavních rolích jste si mohli užít Jiřího Langmajera a Aničku Polívkovou.

Připomenutí prvního filmu

Určitě půjde opět o komedii, kdy budou ženy a muži hledat společnou řeč. Na scénáři spolupracoval režisér Havlík a Filip Oberfalcer. V komedii Po čem muži touží se Jiří Langmajer (Karel Král) tak trochu za trest za své chování ocitl v kůži ženy a s touto změnou se musel velmi rychle vypořádat. V ženském podání ho naprosto skvěle hrála Anička Polívková, která si klasické mužské pohyby opravdu dobře nastudovala, takže působila vtipně a roztomile. Morální oporou Karlovi v ženském těle byl jeho věrný kamarád Matěj Hádek, který mu pomáhal překonat těžké chvíle a samozřejmě vyzvídal, jaké to je bydlet v ženském těle.

Na co se můžeme těšit

Jiří Langmajer a Anna Polívková se vrátí i do volného pokračování. Hlavní postavou bude postava se jménem Irena Kopáčová. A Irena se řízením osudu promění v muže, a to ve stejné době, kdy se odehrál příběh Karla, který se proměnil v ženu. Irena nemá ráda muže a viní je ze všeho zlého, co ji v životě potkalo. Je přesvědčená o tom, že to muži mají v životě nesrovnatelně jednodušší. A tak dostane šanci si tento snadný mužský život vyzkoušet se vším všudy a diváci budou pozváni ke sledování této taškařice.

Cesta Ireny se dokonce v jednom okamžiku protne s životem Karla Krále. Diváci se mohou těšit na celou řadu veselých situací, které zlehčují zažité stereotypy o ženách i mužích.

Do děje se přidají další postavy. I Irena Kopáčová bude potřebovat dobrou duši, které se s neobvyklou situací může svěřit. Na scénu přichází kamarád ze sousedství, který jí musí uvěřit, že je to právě ona. Kamaráda Radima bude představovat Marek Taclík. A právě on tajně Irenu miluje. Teď ale nebude na lásku čas, protože musí Irenu naučit základnímu mužskému chování. Setkáme se i se zákeřnou vědmou Zoltanou, která v prvním filmu Karla do ženského těla dostala. Opět si ji zahraje Pavla Tomicová, které to v tomto kostýmu moc slušelo.

Známé jsou i další tváře, které by se měly ve filmu objevit. Jsou to Leoš Noha, Radek Holub, Tereza Kostková, Oskar Hes nebo Karel Zima.

Premiéra filmu by měla být příští rok v březnu.

Zdroj: