Kterak si hollywoodský krasavec Channing Tatum během natáčení historického filmu poranil svou mužskou chloubu

Kterak si hollywoodský krasavec Channing Tatum během natáčení historického filmu poranil svou mužskou chloubu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herectví je dřina a často mohou herci přijít k úrazům a někdy jsou poněkud bizarní. Příkladem je třeba Channing Tatum, který si během natáčení v chladném skotském podnebí popálil předkožku.

Channing Tatum ztvárnil hlavní roli ve snímku Orel Deváté legie, v dobrodružném filmu z dob římského impéria. Římský voják Marcus se svým otrokem se vydávají a nebezpečnou cestu na sever, kde se snaží pomstít svého otce, který zde kdysi zahynul, a získat zpět emblém orla, jenž tady tehdy zůstal s otcem a jeho vojáky, kteří se do Říma nikdy nevrátili. 

Malá nehoda

Snímek se z velké části natáčel na Skotské vysočině. Zdejší klima ale příliš nehraje do karet hercům ve výstroji římského spoře oděného vojáka, a tak se během natáčení museli herci ohřívat horkou vodou smíchanou s ledovou z místní řeky. Když náročné natáčení konečně skončilo, chtěl se Channing okamžitě převléknout do teplého oblečení, ale jeden ze členů produkce mu poradil, aby chvíli počkal a zase se ohřál vodou. Jeho kolega však zapomněl naředit vařící vodu tou ledovou a tak ho polil pouze vroucí vodou. 

Tatum okamžitě vyskočil a snažil se povolit výstroj, což ale neměl dělat. Jak tak s kostýmem manipuloval, vroucí voda zatekla i do míst, kam jí určitě dostat nechtěl, a tak si opařil kůži na svém přirození.

Ponížení na place už dneska bere s humorem

Channinga odvezli do nemocnice, ještě předtím ale dalších 5 kolegů hodnotilo situaci přímo na place. Uvedl, že než se dostal do nemocnice, 5 chlapů si prohlíželo jeho spálený a scvrklý penis. Dle jeho slov to byla ta nejhorší bolest, jakou kdy v životě zažil a dokonce vyžadoval něco na omráčení, aby ji lépe snesl.

Naštěstí ale nebylo zranění až tak vážné a Tatum nemá žádné doživotní následky. Dnes o celé situaci vtipkuje, ba dokonce jeho penis funguje mnohem lépe, než kdy dřív a je i větší, jak s humorem uvedl v jednom rozhovoru, kde se o celém incidentu rozpovídal.