Znáte Přátele i pozpátku? Tak schválně, jestli jste si všimli těchto zajímavých detailů

Znáte Přátele i pozpátku? Tak schválně, jestli jste si všimli těchto zajímavých detailů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kteří herci si zahráli více postav? Jak to, že je stůl s gaučem neustále volný, ačkoliv je zbytek stolů v kavárně obsazen? A na které významné události seriál nepatrně poukázal?

Agenta Estelle je multitalent

Pamatujete si Estelle, agentku Joeyho, paní v letech, která utratila nejspíš veškeré své peníze za cigarety? June Gable, která tuto roli ztvárnila, se přitom v seriálu objevila vícekrát, a to hned ze začátku, kdy si zahrála zdravotní sestru. Tato sestra asistovala u porodu Carol, která v první sérii porodila Rossovi, a také Susan, syna Bena.

Přece už se potkali!

V prvním díle, kdy Rachel najde Monicu a všechny kamarády v kavárně se postupně seznamuje, mimojiné také s Chandlerem. Jak se ale ukázalo časem během povídání historek z díkůvzdání, Rachel a Chandler se potkali hned několikrát. Dvakrát na díkuvzdání u Gellerových a jednou na párty na kolejích. Že by na sebe za tu dobu zapomněli?

Rachel pěkně dlouho přenášela

Když si Monica zkoušela svatební šaty a zapovídala se s jinou budoucí nevěstou, říkala že se budou s Chandlerem brát 15. května. Ten den se také děvčata dozvěděla, že Rachel čeká miminko. Cestu jejího těhotenství jsme pak mohli sledovat několik epizod, přičemž ke konci, kdy Rachel měla rodit, už bylo léto. Byla tedy těhotná nezvykle dlouho.

Permanentní rezervace pro štamgasty

Když se u některých epizod zadíváte na stůl s pohovkou v kavárně, možná si všimnete černé cedulky s nápisem Reserved. To vysvětluje, že si parta vždy měla kam sednout, byl to zkrátka jejich stůl.

Pocta hasičům

Po zářijovém útoku na dvojčata se obsazení Friends rozhodlo projevit úctu hasičům, kteří při vyprošťování osob riskovali své životy. Zkratku FDNY (Fire Deprtment of New York) můžete vidět na Joeyho tričku i na tabuli, kterou měli Chandler a Joey na dveřích.

Zdroj článku: