3 sitcomy, které stojí za to aneb když už HIMYM a Friends znáte zpaměti

3 sitcomy, které stojí za to aneb když už HIMYM a Friends znáte zpaměti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud už za Barneyho říkáte každou balící hlášku, všechny Chandlerovy vtípky znáte a začínáte chápat fyziku v podání Dr. Sheldona Coopera, je čas přesedlat na jiné sitcomy, teda aspoň na chvíli.

Modern Family

Jedenáct sérií po přibližně dvaceti epizodách plné zábavy. 1 velká rodina, 3 dějové prolínající se linie. Jeden by řekl, že rodinný seriál musí být časem nudný, tady je však každý díl něčím originální a specifický. Ať už je to melodramatická schopnost Camerona a Mitche udělat z obyčejné věci vystoupení hodné Broadwaye, snaha Jaye vytvořit poklidný domov s temperamentní Glorií nebo umění Claire a Phila postarat se o 3 tak moc odlišné děti. Se scénáři si tvůrci seriálu dali opravdu záležet a není díl, kde byste se od srdce nezasmáli. 

Superstore

V americkém sitcomu Superstore, který se odehrává výhradně v supermarketu Cloud9, najdete opravdu všechno.

Partička zaměstnanců v supermarketu ve skutečnosti doopravdy pracuje jen málokdy.

Ostatně, kdo by se dřel za minimální mzdu bez možnosti kvalitního zdravotního pojištění, příspěvku na mateřskou dovolenou nebo s vědomím, že na důchod si stejně nikdy nenaspoří. Potýkají se mezi sebou s problémy rasovými, genderovými a celou řadou nedorozumění, která nejen z těchto problémů vyplývají. Zvlášť humorné je vykreslení amerického korporátu, který veškeré potyčky vyřeší puštěním motivačního videa a donuty. Chcete-li se upřímně zasmát, ale zároveň i v hloubi duše politovat prodavače v supermarketech za oceánem, pusťte si Superstore na Netflixu.

2 Broke Girls

Max je drsňačka, která si s ničím nebere servítky a na všechno má odpověď. Caroline ze dne na den přijde o milionové jmění a je nucena jít pracovat do bistra, kde se seznámí právě s kolegyní Max. Proti Maxině vůli se k sobě nastěhují a spřátelí se, pak začnou spřádat plány na vlastní podnikání, Max totiž ráda peče, čehož se Caroline chytí a společně se rozhodnout najít jakýkoliv způsob, jak se z toho špinavého bistra dostat pryč. Hledáte oddechovku, kterou si pustit během oběda nebo jako kulisu při domácích povinnostech? Tohle může být ono.

Zdroje článku: