Mega nabídka pořadů na Netflixu na začátek září

Mega nabídka pořadů na Netflixu na začátek září
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud bude celé září pršet, možná si toho ani nevšimnete. Netflix vás pobaví doma a prostřednictvím chytrého telefonu si zkrátíte i čas během cestování do školy nebo do práce. Přichází úplné novinky i dlouho očekávaná pokračování úspěšných projektů.

Už 1.9. přichází velice zajímavý pětidílný dokument

ZLOMOVÉ OKAMŽIKY: 11. ZÁŘÍ A VÁLKA PROTI TERORISMU

Dokumentární seriál zkoumá následky 11. září 2001. Právě letos uplyne 20. let od teroristických útoků, které dopadly koordinovaně a naprosto nečekaně na USA. Provedlo je 19 příslušníku Al-Káidy, kteří unesli 4 letadla na komerčních linkách. Dvě z nich narazila do Světového obchodního centra v New Yorku a celý svět byl sílou a brutalitou útoků šokovaný.

Po seriózním tématu přichází následující den 2. září americká komedie

ŽIVOT PO VEČÍRKU

Hlavní roli vytvořila herečka a zpěvačka Victoria Justice. Jde sice o několikrát zpracované, ale stále vděčné téma. Život mladé Cassie se podobá jednomu velkému mejdanu. Bohužel zemře při podivné nehodě. Protože se to stane v týdnu, kdy má narozeniny, dostane druhou šanci napravit to, co nestihla za života a může se tak spojit se svými blízkými a dokázal, že si svou budoucnost v nebi zaslouží.

Moderní pohádku napsala Carrie Freedle a režíroval Stephen Herek.

Bohatá nadílka připadá na 3. září. Přichází nový animovaný film

MISHA A JEJÍ VLCI

Britský seriál vypráví o sedmnáctileté Jessice, která se pohybuje mezi snem a realitou.

Ve stejný den přichází i nové americké drama

JAKÁ JE CENA ŽIVOTA

Děj se opět vrátí k událostem 11. září 2001. Tentokrát půjde o odškodnění rodinám, které utrpěly nevyčíslitelné ztráty.

A konečně jsme se dočkali!!! Znovu se vrací jeden z nejpopulárnějších seriálů, které Netflix pustil do světa. Přichází 5. série španělského seriálu

PAPÍROVÝ DŮM

Prvních 5 dílů desetidílné série přijde najednou a na dalších 5 dílů je hlášeno na prosinec. Stará dobrá parta se opět pokusí o nemožné a „Profesor“ bude mít vše naplánované do posledního detailu.

Z úplně jiného soudku, ale stále plný zajímavostí je další seriál USA

ODPOČÍTÁVÁNÍ: VESMÍRNÁ MISE INSPIRATION 4

Dokument bude sledovat reálné události, které posunou lidstvo zase o krůček dál v průzkumu vesmíru. 4 civilisté se vydají na oběžnou dráhu kolem Země. Divák se tak v pěti dílech stane téměř součástí tohoto vesmírného dobrodružství. Jde vůbec o první projekt Netflixu, kdy je dokument vydaný téměř v reálném čase. Odvážně zachycuje nejambicióznější krok civilního průzkumu vesmíru, který povede Jared Isaacman, zakladatel a generální ředitel Shift4 Payments, mise SpaceX Dragon, pojmenované Inspiration4. Závěrečná epizoda, která bude mít premiéru krátce po dokončení mise, zachytí start a cestu posádky do vesmíru, která vyvrcholí triumfálním přistáním na Zemi.

Příznivci velšského fešáka Toma Ellise určitě potěší nové díly amerického seriálu

LUCIFER

Seriál je na televizních obrazovkách od roku 2011 a baví diváky dobrodružstvím Lucifera, který si přišel trochu užít života mezi lidi, protože v pekle se nudil.

zdroj:

  • autorský článek