Zpátky do minulosti: než spadl na alkoholové dno, o ženy neměl nouzi. Kdo jiný, než Petr Boháč z Ulice

Zpátky do minulosti: než spadl na alkoholové dno, o ženy neměl nouzi. Kdo jiný, než Petr Boháč z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě poměrně nedávno sváděla boj s alkoholem v Ulici Blanka. Přitom velmi podobný a o dost smutnější osud potkal už Petra Boháče, tedy postavu, která se objevovala v začátcích Ulice. Pamatujete, jaký byl jeho příběh? 

Petra Boháče semlel život a stala se z něj troska 

Byly doby, kdy mělo jméno Petra Boháče (herec Pavel Kříž) nějakou váhu. Na oko působil Petr Boháč spořádaně a se svou manželkou Evou Boháčovou dělali vše proto, aby navenek vypadali jako šťastná rodinka. Uvnitř byl však jejich vztah prohnilý.

Neustále se hádali, osočovali a přetahovali se o svou jedinou dceru Anežku Boháčovou. Ta několikrát skončila v péči své babičky, kterou velice trápilo to, co musí tak malé dítě prožívat jen kvůli tomu, že se dva dospělí chovají jako malé děti. 

Jak Petr Boháč, tak i Eva Boháčová, oba byli labilní. Eva Boháčová autem vjela do svého manžela a pak se nějakou dobu léčila na psychiatrii. Petr Boháč začal čím dál tím častěji hledat smysl života v alkoholu, což se mu později stalo osudným, protože skončil jako troska bez pořádné práce a bez dcery.“

Jednu dobu tvořil pár s Lenkou Drápalovou a něco si začal také s Bárou Jordánovou 

Lenka Drápalová (herečka Michaela Badinková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Přitom ještě před tím, než se propadl na samotné alkoholové dno, měly ženy o Petra Boháče velký zájem. Jako zástupce ředitele firmy Království hraček chodil se sympatickou Lenkou Drápalovou. Později mu ji však přebral Jarda Hejl. Vášnivou noc prožil také s Bárou Jordánovou, se kterou měl nezávazný flirt. Jak se ale později ukázalo, byl Petr Boháč, jakkoliv byl charismatický, vnitřně nejistý.

Nedokázal najít smysl života a zkrachovalé manželství s Evou jeho nejistotu a zmar ještě více posilovalo. Když mu pak společnost často dělala flaška, odvrátili se od něj i ti, kteří při něm věrně stáli. Jeho postava Petra Boháče se z Ulice vytratila po tom, co jej mohli diváci vidět coby ztroskotance a opilce pracujícího na třídící lince s odpadky. 

Zdroj článku:
  • autorský text