Ulice: Proč se všichni kolem Skyler tváří, že opustit syna je v pořádku?

Ulice: Proč se všichni kolem Skyler tváří, že opustit syna je v pořádku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler scénáristé Ulice ušili na míru výsadní postavení. Ačkoliv se chová jako ta největší kráva, všichni kolem ní jsou s tím v pohodě. Jako by bylo normální přenechat péči o svého vlastního syna svým rodičům, a to jen proto, že sami jste naprosto neschopní a nevyzrálí.

A tak i přesto, že Skyler šlape Frantovi po štěstí, zanedbává výchovu svého syna a je mnohdy nepříjemná na své okolí, je to STAR číslo jedna.

Franta je za blbce, který svodům hysterky podlehne opakovaně 

Už jednou se Franta se Skyler popálil. Zřejmě to však byly popáleniny lehčího ražení, když jde do vztahu s ní znovu. Bára pro Skyler nepředstavuje žádnou překážku. Naopak ji neváhá před ostatními hnusně ponížit. A Franta? Ten, ačkoliv Aničce a svému okolí neustále opakuje, jak je Bára ženou jeho života, nedělá mu problém sem tam si odskočit ke Skyler pod peřinu. Jenže má to v hlavně nějako pomíchané. Poprvé by se to dalo pochopit jako úlet, ale jaké síly ho k nezodpovědné Skyler přitáhly i podruhé? Že by už zapomněl na trapnou cestu do Amsterdamu za Christiánkem?

Tehdy mohla Bára každým ujetým kilometrem vyskočit z jedoucího auta. Jenže to se nejspíš Skyler držela zpátky. Jak ale upoutávky na Ulici ukazují, matrací pro Frantu být nehodlá. Jasně mu řekla, že buď se rozejde s Bárou, nebo na ni může rovnou zapomenout. Jenže Franta je slaboch a co by pro opětovné spojení své rodinky Skyler neudělala, že? A tak mohou nejspíš diváci očekávat, že se Bára o nevěře Franty dozví z jedovatých úst Skyler. A to prý Bára vidí svou budoucnost v jasných barvách. Je vidět, že se má Bára co se předpovědí týče, od Vandy co učit. 

Nový rok v Ulici se ponese ve znamení Frantovy nevěry. Ta praskne každou chvilku. Možná na tom bude mít podíl také Anička, která od doby, co se o úletu Franty dozvěděla, svého syna střeží jako ostříž. Nebude to Anička, která vyloží Báře karty na stůl? To by bylo nejspíš přehnané. Něco takového, jako dozvědět se o úletu svého partnera od své budoucí tchyně, to si Bára zkrátka nezaslouží.

Malý Chris má daleko blíž ke svým prarodičům, jak k vlastním rodičům, Zdroj: TV Nova

Bude mít Frantův podvod vůbec smysl? 

Franta se teď podobá učitelce Magdě více než kdy dřív. Také ona řešila dilema a před Mirkem upřednostnila Prokopa. Jestli to je ale výhra, o tom se dá spekulovat. A proto by se měl i Franta mít na pozoru. Bude mít jeho nevěra a její provalení vůbec smysl? Je Skyler vůbec schopná normálního života? Mluvila o dalším dítěti... ale bude schopná jej vychovat? Kde bere takové sebevědomí, když její první dítě na ni zapomíná každým dnem více a více?

Matkou Christiánka je spíše Justine než Skyler, o tom se nedá pochybovat. Otázkou zůstává, proč někdo v jejím okolí se Skyler konečně silně nezatřese, aby se už konečně probrala... opustit svého syna není v pořádku, stejně jako žádat o pomoc svého bývalého a pak jej hnusně podrazit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text