Mirek je zpět v Ulici. Vymění ho Magda za sebestředného Prokopa?

Mirek je zpět v Ulici. Vymění ho Magda za sebestředného Prokopa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Upoutávky na Ulici divákům prozrazují, že se v novém roce do děje vrátí Magdin Mirek. Na jak dlouho? Pochopí konečně Magda, že si zaslouží někoho jiného než sebestředného Prokopa? Třeba jí dal Mirek volnost jen proto, aby právě toto pochopila. Teď může ze skříně vytáhnout Mirkovy svatební šaty, byť jsou pomalované, a říct mu ANO!

Magda je hloupá, hloupá, hloupá... Že dala Mirkovi košem!

Vztah Magdy byl v Ulici hodně sledovaný. Řada divaček se tehdy s názorem Magdy rozcházela. Jak mohla jen tak nechat odejít toho největšího sympaťáka pod sluncem? O to víc mělo její rozhodnutí grády, když se pak scenáristé rozhodli maličko vybočit z očekávaného děje, a do té doby vášnivého a pečujícího Prokopa proměnili v kus ignoranta.

Úplně absurdní bylo, že sotva vytáhl Magdu Mirkovi od oltáře, odjel za svou bývalou partnerkou do Španělska. A vůbec nepomohlo ani to, že si to Magda nepřála a velmi důrazně to dala najevo. Zkrátka si odjel a celé prázdniny o sobě Magdě nedal vědět. A ona mu to odpustila. Co jí také zbývalo? No tehdy se snad ještě mohla rozeběhnout za Mirkem a požádat ho o odpuštění.

Jenže ona neodešla. Jako by si zkrátka potřebovala dokázat, že ji Prokop miluje. A čím více Prokop Magdu zanedbává, tím více ho snad ona miluje. Dokonce to byla ona, kdo Prokopovi navrhl společné bydlení... A on odmítl. Oproti Mirkovi je Prokop atrapou na gentlemana. 

Prokop si teď více hledí svých ředitelských povinností než Magdy. Jako by sebe viděl jako toho největšího alfa samce, nad kterého není. To zkrátka scenáristé museli rozhýbat. Do děje znovu posílají Mirka. Padne mu tentokrát Magda kolem krku?

Magda
Zdroj: TV Nova | Magda

Kdy Prokop pochopí, že s takovou mu může Magdu přebrat každý druhý? 

Jenže Prokop je vážně nadutec nadutý. Natolik se zakousl do funkce ředitele, že nechal Magdu napospas všem nápadníkům v jejím okolí. A pokud to dodnes vypadalo, že se kolem Magdy žádní muži nemotají, už brzy tomu může být jinak. Na scénu se opět vrací Mirek. V upoutávkách na Ulici je vidět, jak kráčí po školní chodbě a nese Magdě kytku. Za co, proč? Je to jasné!

Magda ho ani přes ponížení, které mu způsobila, nenechává lhostejným. Jen těžko lze ale očekávat, že by se ti dva k sobě vrátili. Litovat ale může. Takový Mirek by Magdu podpořil úplně ve všem, co teď dělá. A na její charitu by přihodil určitě více než jen pět tisíc, které už dal. Ale Mirek, ačkoliv se v Ulici znovu mihne, nebude jediným mužem, který Magdě zamotá hlavu.

Ještě je tady totiž Jirka Hložánek. Ten je vystoupením Magdy úplně nadšený. A Prokop zase nebude nadšený tím, že se ti dva k sobě budou mít. Je to zapeklité a Magdě už dávno není dvacet. Měla by se poohlédnout po muži, který o ni bude stát a bude to dávat najevo. Tím Prokop alespoň pro teď není. 

Zdroj článku:
  • autorský text