Novinky ze StarDance: Soutěž ještě nezačala, ale ve vzduchu už poletují jména favoritů

Novinky ze StarDance: Soutěž ještě nezačala, ale ve vzduchu už poletují jména favoritů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přípravy na taneční soutěž jsou v plném proudu a někteří ze soutěžících přistupují k tréninku tak svědomitě, že jsou se svými tanečními partnery každou možnou chvilku. V kuloárech se spekuluje, který pár si tanečky tělo na tělo užívá nejvíce a sázkaři už mají své favority.

Soutěž se trochu prodražila jednomu ze soutěžících. Na druhou stranu to v rodině Richarda Krajča vypadá jako hotová idylka. Jeho manželka Karin se s Dominikou Roškovou údajně naladila na stejnou notu a obě ženy jsou ochotné udělat vše proto, aby Richard v taneční soutěži uspěl.

Z romantické dovolené ve dvou v Dubaji se tak nakonec stala dovolená ve třech. Byla to dokonce Richardova manželka, kdo usoudil, že je potřeba v trénování pokračovat i během dovolené. Nejspíš chce mít doma vítěze. Tanečnice Rošková určitě ještě před pár týdny netušila, jak příjemné období má před sebou. Kdo by nebral dovolenou zadarmo!

O něco hůře z toho vychází herec a moderátor Jan Kraus. Jeho manželka Ivana Chýlková je z tance tak nadšená, že už doma ani nevaří a vlastně tam ani moc není. Práskl to na ni hladový a opuštěný manžel, který s humorem sobě vlastním přidal i úvahu, že v této soutěži, kde jde o tělo na tělo, je možné úplně všechno. Publikum v jeho show se bavilo i jeho přiznáním, že vlastně ani nežárlí a jen odevzdaně čeká, jestli se mu manželka po tanečním dobrodružství vrátí domů. Chybí mu totiž večeře.

David Prachař s partnerkou
David Prachař s partnerkou | Zdroj: Raub / © Česká televize

Na vítěze už se i sází

Podle jedné ze sázkových kanceláří je velkým favoritem na vítězství Marek Adamczyk. Kromě obrovské základny fanynek, kterou ještě více posílil rolí v populárním seriálu Kukačky, má velice kladný vztah k pohybu a je schopný absolvovat i extrémně náročnou pohybovou přípravu, což předvedl při přípravě k filmu Poslední závod. Sázková kancelář uvádí, že Adamczyk spojí své charisma, kondici, popularitu, talent i mluvený projev a má šanci soutěž ovládnout.

Špatně si u sázkařů nevede ani Richard Krajčo, který má stále jako frontman skupiny Kryštof velkou popularitu. Jeho výhodou je, že má dobré pohybové schopnosti a jako hudebník vnímá dobře rytmus. Jak ale sázková kalendář vypichuje, není ani zdaleka tak zábavný jako Marek Adamczyk nebo David Prachař. Jak totiž ukazují předchozí ročníky, zábavné osobnosti dojdou v soutěži vždy daleko. Navíc má Krajčo u řady lidí „vroubek“ za podporu jednoho politika.

Z žen je na tom pro sázející nejlépe herečka Ivana Chýlková, která umí být vtipná, není jí cizí udělat si legraci i ze sebe. I přes svůj věk vypadá velice dobře a ženskost a elegance jí nejsou cizí.

A co ti ostatní?

Podle sázkové kanceláře mají menší fanouškovskou základnu mladá herečka Darija Pavlovičová, vodní slalomář Vavřinec Hradílek nebo bývalá vítězka superstar Tereza Mašková. S pohybem by na tom nemusel být nejlépe cukrář Josef Maršálek a znevýhodněný by mohl být i David Prachař, který ve svém věku nemůže konkurovat mladším tanečníkům. Hradílek má údajně také „moc namakaný vršek“, stejně jako Iva Kubelková. U olympijské medailistky Evy Adamczykové se berou v úvahu její častá zranění, některá i v nedávné době (právě zraněné kotníky by mohly být při tanci problémem).

Zdroje článku: