KVÍZ: Superlov je pro pana režiséra pořádný adrenalin. Ani soutěžící to nemají lehké

KVÍZ: Superlov je pro pana režiséra pořádný adrenalin. Ani soutěžící to nemají lehké
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Superlovu všichni milujeme napětí, vědomí, že nikdy není nic jisté a že o vítězi může rozhodnout poslední vteřina. Ukočírovat takovou akci však není pro režiséra snadné. Jak říká, Superlov je trochu jako příroda, kterou člověk také nemůže ovládnout. Vám se ale jistě podaří ovládnout náš kvíz.

Jednotlivé záběry pro oblíbený pořad Superlov vznikají pod taktovkou režiséra Michaela Čecha, kterého v branži překvapí už jen máloco. Režíruje mimochodem i klasickou verzi soutěže, Na lovu, jejíž nové epizody můžete sledovat každý všední podvečer na TV Nova, zatímco premiérové díly Superlovu aktuálně běží o sobotních večerech.

Ačkoli tedy pana Čecha nemůže rozhodit skoro nic, v rozhovoru přiznal, že je zvyklý spíše na normální, standardní, běžné zábavní pořady. Superlov je zkrátka obrovská a velkolepá show se spoustou světel a technologií. Nelze při něm vždycky ovlivnit to, co je režisér zvyklý mívat předem připravené, aby nedošlo k nějaké chybě. Jede se podle určitých pravidel a jasně daných věcí, do čehož následně vstupují lovci, soutěžící a moderátor Ondřej Sokol. To je na tom pro Michaela Čecha vlastně nejtěžší, že nemá pod kontrolou zdaleka vše. Je to tak vlastně lepší, zažívá prý díky tomu adrenalin jako blázen.

S naším kvízem sice takové vzrušení nepoznáte, ale přesto se u něj můžete dobře pobavit a také obohatit o nové, zajímavé informace.

Zdolat otázky, se kterými si mnohdy ani lovci nevědí rady, to není žádná legrace. Ačkoli vlastně – legrace to právě je. I když člověk neodpoví správně na všechno, alespoň se u toho příjemně odreaguje.

Zdroj článku: