Diskuze

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!
Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dlouhé šaty a krajkové župánky Vandě sluší. Možná by se mohla spíše než na horoskopy zaměřit na módu
27.04.2022

Dlouhé šaty a krajkové župánky Vandě sluší. Možná by se mohla spíše než na horoskopy zaměřit na módu

Vanda je v Ulici opět tématem číslo jedna. Vzpomínáte, jak jí to slušelo na oslavě narozenin? Krásná byla i v krajkovém župánku, pod kterým...

Helena Růžičková v životní dramatické roli: „Nic ty se neboj! Na tragickej život jsem já pes!“
13.08.2022

Helena Růžičková v životní dramatické roli: „Nic ty se neboj! Na tragickej život jsem já pes!“

Právě tímto úslovím Anna Urbanová v podání Heleny Růžičkové dodávala v těžkých dobách sílu nejen sobě, ale všem lidem kolem sebe. Helenu Růžičkovou...

Filmy se zvířetem v hlavní roli? Následující stojí za zhlédnutí
02.07.2022

Filmy se zvířetem v hlavní roli? Následující stojí za zhlédnutí

Již za chvilku začnou prázdniny, a když máte doma děti, chce to zábavný program, který bude bavit jak rodiče, tak mládež. A filmy se zvířaty jsou...

Jak to má Jennifer Lopez s vrtěním zadku: To a mnoho dalšího už v červnu na Netflixu
30.05.2022

Jak to má Jennifer Lopez s vrtěním zadku: To a mnoho dalšího už v červnu na Netflixu

Dvaapadesátiletá Jennifer Lopez si rozhodně na nezájem fanoušků a médií stěžovat nemůže. Čerstvě zasnoubená s Benem Affleckem, zpěvačka, tanečnice...

Nový seriál na Netflixu jako One-Woman Show: Tato herečka zde hraje 6 různých postav současně
16.04.2022

Nový seriál na Netflixu jako One-Woman Show: Tato herečka zde hraje 6 různých postav současně

Od 12. dubna nás na Netflixu čeká nový komediální seriál s hvězdou amerického „Kanclu“ v šesti různých rolích! Místo kanceláře se však „Holky v...

Andrea Růžičková prozradila, proč dostala padáka z Ordinace a jak sklízela plody nenávisti, že v Čechách kradla herečkám role
11.06.2022

Andrea Růžičková prozradila, proč dostala padáka z Ordinace a jak sklízela plody nenávisti, že v Čechách kradla herečkám role

Měla být učitelka, zvítězilo herectví, přestože ji na DAMU nevzali. Narodila se na Slovensku, ale táhlo ji to do Čech, kde našla vysněnou práci i...

Herman od Gábiny dostane krásný dárek a potom ho vyhodí z bytu. Co se přihodí v Ulici?
18.04.2022

Herman od Gábiny dostane krásný dárek a potom ho vyhodí z bytu. Co se přihodí v Ulici?

Zatímco Miloš Knobloch nemá vůbec ponětí, co se uplynulý velikonoční večer stalo, Jiří Herman z něho má morální bolehlav. Má kvůli Gábině a...

Stopy spravedlnosti: Pierce Brosnan a Jackie Chan v trochu zapomenutém akčňáku na Netflixu
07.06.2022

Stopy spravedlnosti: Pierce Brosnan a Jackie Chan v trochu zapomenutém akčňáku na Netflixu

Akční thriller Martina Campbella vychází z románu The Chinaman od Stephena Leathera. V americko-čínské produkci se tak potkaly dvě hvězdy, a...

Výměna manželek (20): Takhle odpudiví chlapi bez špetky zájmu o cokoliv se snad ve výměně ještě nepotkali
21.04.2022

Výměna manželek (20): Takhle odpudiví chlapi bez špetky zájmu o cokoliv se snad ve výměně ještě nepotkali

Spíše než Výměna manželek by se díl měl jmenovat „Na návštěvě u morousů“. Oba pánové postrádali základní vychování a nejspíš se tuto show rozhodli...

Zafungují na Ditu básně Miloše Knoblocha?
14.06.2022

Zafungují na Ditu básně Miloše Knoblocha?

Po tom, co potkal Ditu, má Miloš Knobloch opět básnickou slinu. Ke smůle Ivy, Evy i Vítka to zatím nevypadá, že by si dal pohov. Naopak pro Ditu...

Diskutujte

Nejnovější fotogalerie

Krásná partnerka Milana Baroše si na chvíli musí dát pauzu od hraní
28.09.2026

Krásná partnerka Milana Baroše si na chvíli musí dát pauzu od hraní

Aneta Vrzalová je herečka, zpěvačka a také partnerka Milana Baroše. Na začátku září Aneta dorazila na narozeniny muzikálu Děti ráje, který slaví...

Spí na terase a snídá fíky. Eva Holubová ukázala, jak vypadá její život na Sicílii
27.09.2026

Spí na terase a snídá fíky. Eva Holubová ukázala, jak vypadá její život na Sicílii

Eva Holubová má dva domovy. Ten první je v Praze, druhý pak na Sicílii v malé vesničce Grotte. Eva ráda tráví čas u moře, čerpá energii ze sluníčka...

Dokonalý víkend na ostrově měl všechno změnit. Pak ale pět žen začalo odhalovat tajemství, která měla zůstat skrytá
26.09.2026

Dokonalý víkend na ostrově měl všechno změnit. Pak ale pět žen začalo odhalovat tajemství, která měla zůstat skrytá

Luxusní dům, oceán za okny, dobré jídlo a pět žen, které spojuje minulost. Zdá se, že nic nemůže pokazit jejich společný víkend na Nantucketu....

Vyhrál všechno, co mohl, přesto nemohl být šťastný. Příběh slavného šampiona míří na obrazovky
26.09.2026

Vyhrál všechno, co mohl, přesto nemohl být šťastný. Příběh slavného šampiona míří na obrazovky

Na ledě působil jako dokonale soustředěný vítěz, mimo něj ale sváděl zápas, o kterém veřejnost téměř nic nevěděla. Nový film se vrací do doby, kdy...

Výrazná tvář z obrazovek přiznala nečekanou věc. V soukromí vyhledává samotu
25.09.2026

Výrazná tvář z obrazovek přiznala nečekanou věc. V soukromí vyhledává samotu

Alžběta Malá je mladá česká herečka, hvězda seriálu Ulice a také pravnučka hereckých manželů Ilji Prachaře a Jany Prachařové. Ačkoliv Alžbětě ještě...

Tomáš Měcháček a Iva Pazderková. Víte, co mají společného?
25.09.2026

Tomáš Měcháček a Iva Pazderková. Víte, co mají společného?

Tomáš Měcháček a Iva Pazderková jsou spojeni s českou stand-up scénou Na stojáka. V současné době je však spojuje mnohem víc. Ani Iva, ani Tomáš se...

Déšť je neodradil. Na místo, kam míří davy turistů, dorazili novináři i letos
24.09.2026

Déšť je neodradil. Na místo, kam míří davy turistů, dorazili novináři i letos

Déšť měl plány úplně jiné. Hosté ale dostali pláštěnky, nasadili rukavice a vydali se tam, kde se z loňské televizní senzace mezitím stal skutečný...

Ján Koleník bojuje o návrat na vrchol. Tango pro 3 ukáže odvrácenou stranu tanečního světa
24.09.2026

Ján Koleník bojuje o návrat na vrchol. Tango pro 3 ukáže odvrácenou stranu tanečního světa

Taneční show plná světel, hudby a potlesku na první pohled slibuje lehkou romantiku. Jenže nový film Lenky Kny ukazuje, že za dokonalými úsměvy...

Golem by z restaurace utekl. Pohlreich dorazí do podniku v unikátní židovské čtvrti a nestačí se divit
24.09.2026

Golem by z restaurace utekl. Pohlreich dorazí do podniku v unikátní židovské čtvrti a nestačí se divit

Tentokrát zamíří Zdeněk Pohlreich na místo, které má k obyčejné vesnické hospodě pořádně daleko. V nejzachovalejší židovské čtvrti v Česku objeví...

Kristýna Leichtová přehodnotila své plány. Rozhodla její dcera Dorotka
23.09.2026

Kristýna Leichtová přehodnotila své plány. Rozhodla její dcera Dorotka

Rodinu herečky Kristýny Leichtové čekají velké změny. Ačkoliv herečka spolu s partnerem Vojtěchem Štěpánkem nedávno zrekonstruovala chalupu a...

Nejnovější diskuze