Diskuze

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!
Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Diváci zuřili kvůli vzhledu postavy. Padla i slova o paruce
30.06.2025

Ulice: Diváci zuřili kvůli vzhledu postavy. Padla i slova o paruce

Michal Klíma v Ulici rozhodně nepatří k oblíbeným postavám. Diváky dráždí drzým chováním k rodičům, trapnými vtípky i nemožným účesem, který se...

Pamatujete si na Bodieho z Profesionálů? Byl to docela drsný chlapík, k elitním jednotkám SAS ho však nevzali
08.04.2025

Pamatujete si na Bodieho z Profesionálů? Byl to docela drsný chlapík, k elitním jednotkám SAS ho však nevzali

Když nedávno jedna televize oprášila seriál Profesionálové, určitě tím potěšila všechny, kdo v dětství a dospívání na seriál narazili. Ač to nebyl...

V pondělní Ulici: Hanuškovou mi byl čert dlužen, prohlásí ohromená Blanka
09.03.2025

V pondělní Ulici: Hanuškovou mi byl čert dlužen, prohlásí ohromená Blanka

Nový týden, krásný den a dobrá nálada – to pro Blanku platí jenom do chvíle, kdy vstoupí do Igorovy kanceláře a dozví se tu nehoráznou novinku, že...

Dnes v Ulici: Rozina vtrhla zpět do děje, Petr zoufale škemrá o lásku a Soňa v amoku ničí, co může
15.04.2025

Dnes v Ulici: Rozina vtrhla zpět do děje, Petr zoufale škemrá o lásku a Soňa v amoku ničí, co může

Návraty v Ulici pokračují. Vrátila se Rozina, která přispěchala na uspěchanou svatbu svého bráchy. Petr Magdě posílá do školy omluvnou kytici a...

Představitel Lukáše Choda slaví 4. dubna narozeniny. Hádavý vozíčkář diváky rozčiluje
04.04.2025

Představitel Lukáše Choda slaví 4. dubna narozeniny. Hádavý vozíčkář diváky rozčiluje

Jiří Maryško, který 4. dubna 2025 slaví krásné 45. narozeniny, je jednou z nejnovějších posil nekonečné Ulice, kde ale s každou další epizodou...

Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně
09.05.2025

Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně

Martina Randová, z nekonečného seriálu Ulice známá jako Kateřina Dubovská, popsala pocity své postavy a důvody toho, že odkládala operaci žlučníku...

Tohle byla ta nejvíc ujetá komedie 80. let. Hlášky z ní zlidověly, ale když se na ni podíváte dnes, budete se smát jinak
02.05.2025

Tohle byla ta nejvíc ujetá komedie 80. let. Hlášky z ní zlidověly, ale když se na ni podíváte dnes, budete se smát jinak

V Česku se nenajde asi nikdo, kdo by nikdy neviděl komedii S tebou mě baví svět. Mnoho lidí dokonce tento film vidělo tolikrát, že to ani nedokáže...

Podívejte se, zda byste v korpulentní dámě, která před pár dny oslavila 64 let, poznali nádhernou herečku, o které muži snili
06.04.2025

Podívejte se, zda byste v korpulentní dámě, která před pár dny oslavila 64 let, poznali nádhernou herečku, o které muži snili

Kdysi nadějná filmová hvězda se dnes občas objeví ve slovenských seriálech a jinak je uznávanou divadelní herečkou. Svá kila navíc neřeší a stále...

Jan Nedbal je zpět jako Hrdina, ještě více drzý, komplikovaný a okouzlující
05.03.2025

Jan Nedbal je zpět jako Hrdina, ještě více drzý, komplikovaný a okouzlující

Pokračování krimi seriálu Hrdina míří na obrazovky televize Prima. Diváci se opět mohou těšit na poručíka Adama Hrdinu v podání Jana Nedbala. I...

Jak dnes žije Bolek Polívka? Přenechal hospodu dětem, užívá si dědečkovství a občas zavítá na plac
09.04.2025

Jak dnes žije Bolek Polívka? Přenechal hospodu dětem, užívá si dědečkovství a občas zavítá na plac

Slavný herec, mim, scénárista, dramatik, režisér, majitel dvou Českých lvů, výborný komik, šestinásobný otec a tak trochu i zkrotlý bonvián. To...

Diskutujte

Nejnovější diskutované