Diskuze

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!
Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kvízová dáma ze Superlovu: Usměvavá meteoroložka, co ráda luští křížovky
14.04.2023

Kvízová dáma ze Superlovu: Usměvavá meteoroložka, co ráda luští křížovky

Dagmar Jandová patří mezi lovci k nejoblíbenějším. Aby ne, tato sympatická dáma se usměje a ostražitost soutěžících je ta tam. Nenechte se ale...

Superlov byl pro Ondřeje Sokola zpočátku náročný. Na natáčení si vozí rodinu
21.03.2023

Superlov byl pro Ondřeje Sokola zpočátku náročný. Na natáčení si vozí rodinu

Zejména zpočátku bylo pro Ondřeje Sokola náročné uvyknout moderování nového pořadu Superlov. Je to pořádně napínavé, říká. V hledišti sedí diváci,...

Věrka na stopě rozkolu v rodině! Čeho si u Karly a Kryštofa všimne?
07.12.2022

Věrka na stopě rozkolu v rodině! Čeho si u Karly a Kryštofa všimne?

Kvůli problémům s bydlením jsou Věrka a Luboš nuceni strávit nějaký čas u Karly a Kryštofa. Při té příležitosti učiní Věrka nepříjemné zjištění a...

Drbárna ze ZOO: Eva má v seriálu panenku a pro bezpečí všech má Míša na řízení vozíku dublérku
29.03.2023

Drbárna ze ZOO: Eva má v seriálu panenku a pro bezpečí všech má Míša na řízení vozíku dublérku

Sto seriálových epizod je důvodem k bilancování, a tak se tvůrci pochlubili detaily ze zákulisí seriálu. Dozvíte se, co skrývá kostymérna, komu to...

Prostřeno: Tentokrát z Moravskoslezského kraje, ale se španělským rozjezdem
16.04.2023

Prostřeno: Tentokrát z Moravskoslezského kraje, ale se španělským rozjezdem

Jak se bude tvářit muzikant španělského původu na českou nepřejícnost a taktizování, které často úplně ignoruje kvalitu podávaného jídla? Česká...

Iva Klímová a Robert Dušek, další adepti na nevěru v Ulici
03.02.2023

Iva Klímová a Robert Dušek, další adepti na nevěru v Ulici

Tvůrci Ulice prostřednictvím nevěry zničili snad každý vztah, který tu kdy byl. Zatím odolávají Vendula s Pavlem, vlastně také Mário s Ájou, avšak...

Prostřeno seriálu ZOO: Budou se jíst klíčky, které mají rádi sloni, u stolu bude někdo navíc a dojde na izraelskou kuchyni
26.02.2023

Prostřeno seriálu ZOO: Budou se jíst klíčky, které mají rádi sloni, u stolu bude někdo navíc a dojde na izraelskou kuchyni

V Prostřeno se tentokrát objeví tváře známé, ale i ty, které se v seriálu ZOO před kameru nestaví. Jak už to bývá ve speciálních epizodách, výhra...

Zlatá labuť: Jednu z hlavních rolí seriálu vytvořil Adam Vacula. Aférku s hercem potvrdila sama Besky
25.02.2023

Zlatá labuť: Jednu z hlavních rolí seriálu vytvořil Adam Vacula. Aférku s hercem potvrdila sama Besky

Herec Adam Vacula pracoval často na zahraničních projektech, tak si na velkou seriálovou popularitu musel počkat. Sympatie diváků si získává v...

Ulice: Franta doufá v odpuštění. Rozhovor s Bárou ale nedopadne podle představ
09.02.2023

Ulice: Franta doufá v odpuštění. Rozhovor s Bárou ale nedopadne podle představ

Po dramatickém střetu se Skyler a zklamání z kamaráda Bruna nechce Bára nic jiného než vypadnout daleko odsud. Franta ji ale nenechá jenom tak...

Ulice: Blanka nabízí Jarce svůj vlastní byt
19.01.2023

Ulice: Blanka nabízí Jarce svůj vlastní byt

Kristýna v nemocnici naštěstí neskončí, ale podezření na panickou ataku jí rozhodně na klidu nepřidá. Martina se ve 4405. dílu loučí s Pavlem a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované