Diskuze

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!
Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali se o realizaci několika humorných filmů. Jedním z nich je film „Marečku, podejte mi pero!“, který je plný vtipných hlášek, na které jen tak nezapomeneme.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Představujeme TOP 3 nejlepší seriály, co byly kdy natočeny
04.07.2020

Představujeme TOP 3 nejlepší seriály, co byly kdy natočeny

Už jste si mohli přečíst článek o tom nejhorším odpadu, co seriálová tvorba nabídla. Dnes se podíváme na druhý konec žebříčku: představujeme...

Nejlepší filmy pro děti. Který je ten nejoblíbenější u vás doma?
24.06.2020

Nejlepší filmy pro děti. Který je ten nejoblíbenější u vás doma?

Přejete si potěšit děti, a dopřát jim filmovou podívanou? Podívejte se na ty nejlepší filmy pro děti, které dětské oči ohromí a nadchnou!

Snídaně u Tiffanyho: Proč hlavní roli nedostala Marilyn Monroe a kolik si vydělala Audrey Hepburn
14.09.2020

Snídaně u Tiffanyho: Proč hlavní roli nedostala Marilyn Monroe a kolik si vydělala Audrey Hepburn

Mladá a emancipovaná Holly Golghtlyová žije v New Yorku. Ačkoliv stále sní o své budoucnosti, je odkázána na milodary od svých pánských...

Propadáky mezi seriály: Joey aneb neúspěšný pokus o pokračování oblíbených Přátel
25.01.2021

Propadáky mezi seriály: Joey aneb neúspěšný pokus o pokračování oblíbených Přátel

„Přátelé“ byli a jsou jedním z nejúspěšnějších seriálů všech dob. Proto chtěli producenti ihned po ukončení natáčení naskočit na vlak úspěšnosti a...

Nejděsivější filmy všech dob. Pojďte se bát
12.10.2020

Nejděsivější filmy všech dob. Pojďte se bát

Nemáte dnes večer chuť na romantiku a raději byste pořádnou dávku strachu z bezpečí domova? Pojďte se podívat na nejděsivější snímky, co kdy...

Filmová adaptace Mamma Mia! bude mít pokračování. Kdy se objeví?
02.07.2020

Filmová adaptace Mamma Mia! bude mít pokračování. Kdy se objeví?

Po dvou úspěšných filmech s písničkami legendární skupiny Abba se zřejmě zanedlouho dočkáme třetího pokračování příběhů hlavních hrdinů. Kolik...

Antonio Banderas oslavil 60. Čemu se dnes věnuje herec, který právě bojuje s koronavirem?
12.08.2020

Antonio Banderas oslavil 60. Čemu se dnes věnuje herec, který právě bojuje s koronavirem?

Slavný herec, který se nesmazatelně vryl do paměti všech diváků jako Desperado nebo tajemný Zorro, oslavil šedesátku. Co dnes dělá a jaký má u něj...

Film Naživo aneb tak živý film jste ještě neviděli
16.09.2020

Film Naživo aneb tak živý film jste ještě neviděli

Sedíte v kině a čekáte úvodní titulky filmu, místo toho se na plátně zjeví režisér a vypráví o vzniku projektu Film Naživo. V pozadí je slyšet...

Nejhorší filmy všech dob: Supersmradi 2 aneb doopravdy NEJHORŠÍ film všech dob
06.07.2021

Nejhorší filmy všech dob: Supersmradi 2 aneb doopravdy NEJHORŠÍ film všech dob

Je úplně jedno, kolik jste viděli filmů se žraloky. Není důležité, jestli jste viděli hromadu hollywoodských hovadin či katastrofálně zkažené...

Hobit: Neočekávaná cesta: Podle mnohých je film prokletý kvůli jeho problémům s natáčením
04.08.2020

Hobit: Neočekávaná cesta: Podle mnohých je film prokletý kvůli jeho problémům s natáčením

Bilbo Pytlík je součástí výpravy, která se vydala na dlouhou a náročnou cestu, aby získali zpět trpasličí království Erebor. Na scénu přichází také...

Diskutujte

Nejnovější diskutované