Natálie Halouzková slaví narozeniny. Z nevěrné Míny ze ZOO se stala hvězda Dobrých zpráv

Natálie Halouzková slaví narozeniny. Z nevěrné Míny ze ZOO se stala hvězda Dobrých zpráv
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natálie Halouzková, která zazářila nejen v ZOO, ale také v dalších seriálech, slaví 8. ledna 2023 krásné dvaadvacáté narozeniny. Jako nevěrnice Mína, jež zlomila srdce sympaťákovi Markovi, si přízeň diváků zřejmě nezískala. Povede se jí to coby amatérské reportérce Báře z vesnice?

Holka z Gymplu a kráska z Něžných vln

Natálie Halouzková pochází z Jilemnice a první seriálovou roli získala v roce 2012, když jí bylo jedenáct let. Objevila se ve všech třech řadách Gymplu s (r)učením omezeným po boku Zuzany Bydžovské, jejíž dceru zde hrála. Jen o rok později zaujala v mladší verzi Ely, hlavní hrdinky romantické komedie Něžné vlny.

Další role na sebe nenechaly dlouho čekat. Výrazněji se Natálie do povědomí diváků zapsala coby Aneta, dcera Anny a Petra Vymešových z komediálního seriálu Krejzovi. Pod křídly TV Prima se jí zřejmě zalíbilo, neboť účinkovala rovněž v dalších jejích počinech, např. v seriálu Sestřičky Modrý kód. Nepříliš sympatické úlohy se jí následně dostalo v ZOO, kde hrála Mínu Veselou, pracovnici místního infocentra a – k velké nelibosti Vojty Rokla a Viktorie Janečkové – také přítelkyni Marka Rokla (Štěpán Benoni).

Vzpomínáte na prolhanou potvoru Mínu?

Viky (Eva Burešová) nikdy neměla Mínu ráda a nezdráhala se to dát najevo. Nesnášenlivost byla oboustranná, přesto děvčata čas od času odkládala spory v Markově zájmu. Ten s Mínou chodil už dlouho a měl ji upřímně rád. Nedal na ni dopustit a tvrdošíjně ji před Viky i bratrem Vojtou hájil.

Tady byli Marek a Mína ještě šťastní. Zdroj: FTV Prima

Krásná zrzka mu tu dobráckou hlavu pořádně zamotala, jen co je pravda! Jeho laskavosti si však příliš nevážila. Vlastně se s Markem docela nudila. On je domácký typ toužící po rodině a klidu, zatímco ona potřebuje v životě vzrušení. Našla si tedy staršího a bohatého milence Davida (Petr Batěk), jenž do ní ochotně vrážel peníze a zahrnoval ji drahými dárky.

Přesto špatně snášela, kdykoli se kolem Marka mihla nějaká sukně. Žárlila dokonce na jeho blízký vztah s kamarádkou Víky. Právě ta posléze odhalila dívčinu nevěru a rozhodla se vzít věci do vlastních rukou. Tušila, že by jí Marek nevěřil, ale svěřila se Vojtovi, jenž se postaral, aby Marek vešel do restaurace ve chvíli, kdy tam Mína měla s Davidem rande. Konečně vyšlo najevo, co je doopravdy zač. Nehledě na to, že mu lhala ohledně peněz, které jí posílal pro nemocnou matku. Od jejich rozchodu se už v seriálu neobjevila.

Odložit vidle a hurá před kameru!

Dalo by se říct, že Natálie Halouzková přešla ze ZOO rovnou do Dobrých zpráv, kde si jakožto vesnická dívka Bára Beránková plní sny o kariéře reportérky. Když jí její novinářský idol Šimon Polanský (Jan Fanta) nabídne stáž v redakci oblíbené televizní show, neváhá a pouští se do zatím největšího dobrodružství svého života. Netuší přitom, že ji zavede do prostředí plného intrik a nespravedlivého jednání. A že potká úspěšného a trochu chladného producenta Ondřeje Tomana (Vladimír Polívka), který z ní nebude zpočátku dvakrát nadšený, ale pak v té nešikovné pohromě z venkova objeví báječné děvče.

Přejeme Natálii všechno nejlepší k narozeninám a mnoho dalších hereckých úspěchů.

Zdroje článku: